Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου

25 Μαΐου 2021
10:53
Κανένα σχόλιο

 

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, παρουσία του Βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του κ. Οικονόμου στην περιοχή του Αμυνταίου, όπου συμμετείχε στην ημερίδα του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου με θέμα τις προοπτικές της ελληνικής γεωργίας εν όψει της νέας ΚΑΠ.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η πορεία των δύο αρδευτικών δικτύων του Δήμου Φλώρινας, της Τριανταφυλλιάς και του Παρορίου.

Η γενικότερη στήριξη των αγροτών και του πρωτογενούς τομέα, κατά τη μεταλιγνιτκή περίοδο που ήδη διανύουμε, αποτέλεσε ένα ακόμα βασικό θέμα στη συζήτηση, καθώς η νέα ΚΑΠ δίνει πολλές δυνατότητες και προοπτικές.

Ο κ. Δήμαρχος έθεσε επίσης και το ζήτημα της άμεσης καταβολής αποζημιώσεων στους παραγωγούς, αλλά και την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου και προγραμμάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.