Θ. Θεοδουλίδης: “Η σημερινή μου συνάντηση με την πρέσβη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχω δεχτεί στη διάρκεια της θητείας μου”

28 Μαΐου 2021
18:39
Η σημερινή μου συνάντηση με την πρέσβη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχω δεχτεί στη διάρκεια της θητείας μου. Συνάδελφος ηλεκτρολόγος μηχανικός η κα Milica Ristovic Krstic, υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του East Sarajevo και συγγραφέας επιστημονικών δημοσιεύσεων που μπορεί κανείς εύκολα να εντοπίσει στο Researchgate.
Το εν λόγω Πανεπιστήμιο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το δικό μας, αναζητά τεχνογνωσία στον τομέα της ενεργειακής μετάβασης και έχει ήδη υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα της αγροδιατροφής. Έπεται επικοινωνία με τις πρυτανικές του αρχές και αμοιβαίες επισκέψεις με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας και σε επιστημονικά αντικείμενα μηχανικού.
Το κρασί που έφερε μαζί της η πρέσβης, μου ξύπνησε αναμνήσεις από περιήγηση στην πανέμορφη οινοπαραγωγό περιοχή του Τρέμπινιε και την εκδρομή στους εκπληκτικής ομορφιάς καταρράκτες του Κράβιτσε (φωτό).
Από ανάρτηση στο facebook

4 σχόλια

    • Σίγουρα είναι από τις ποιο ενδιαφέρουσες , γιατί π..χ δυο χρόνια που είστε πρυτανική αρχή , δεν καταθέσατε φάκελο, (όπως Ο νόμος όριζε, μέχρι 30 Απριλίου ), που να ζητάτε να ξεκινήσουν να λειτουργούν τα νέα τμήματα.

    • Ένα πρόβλημα υπάρχει πάντως δύο χρόνια θητείας και να μην έχετε ενδιαφέροντα γεγονότα .. να το δείτε!!

  • Έχουμε Ελληνίδα γιατρό μοναχή σε μονή του Τρεμπινιε πνευματικοπαιδι και δεξί χέρι του μακαριστου και μεγάλου διαμετρηματος π. Αθανασίου Γιεφτιτς, τη Γερόντισσα Θέκλα που υπηρέτησε και εδώ Κοζάνη ως γιατρός ειδικευμένη το 1976 .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.