kozan.gr: 2-2 η Κοζάνη, εκτός έδρας, με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία παίρνοντας τον 1 βαθμό της ισοπαλίας – Το γκολ των γηπεδούχων, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, που ενώ αρχικά υποδείχτηκε ως οφσάιντ τελικά ο διαιτητής το μέτρησε ως κανονικό γκολ (Βίντεο)

30 Μαΐου 2021
17:39

 

2-2 η Κοζάνη, εκτός έδρας, με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία παίρνοντας τον 1 βαθμό της ισοπαλίας. Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση και καθόρισε το τελικό σκορ ήταν το γκολ των γηπεδούχων, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, που ενώ αρχικά υποδείχτηκε ως οφσάιντ τελικά ο διαιτητής το μέτρησε ως κανονικό γκολ.

0-1 η Κοζάνη, στο 35o λεπτό, προηγήθηκε, εκτός έδρας, επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Δείτε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης

1-1 η Κοζάνη, στο 55o λεπτό – Ισοφάρισε η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης – Δείτε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης

1-2 η Κοζάνη, στο 75o λεπτό μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της ομάδος του Οικονόμου Τσαριτσάνης – Δείτε το τρίτο γκολ της αναμέτρησης

** Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνη πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης το οποίο  αρχικά ακυρώθηκε, ως οφσαιντ από τη βοηθό του αγώνα, ωστόσο ο διαιτητής το “πήρε πάνω του” και μέτρησε το γκολ . Δείτε το τέταρτο γκολ της αναμέτρησης και σε αργή κίνηση όπου φαίνεται ξεκάθαρα, τη στιγμή του σουτ ο Νο 3 της Τσαριτσάνης είναι σε θέση οφσάϊντ αφού στέκεται μπροστά στον τερματοφύλακα της Κοζάνης και του εμποδίζει το οπτικό πεδίο

8 σχόλια

  • ειναι κανονικο το 2-2 ,ο παικτης των γηπεδουχων που υποδειχτηκε οφσαιντ δεν επηρεαζει τη φαση

    • Και όλο αυτό επειδή η νέα διοίκηση και ο νέος προπονητής δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές ώστε να βελτιώσουν την επίθεση αλλά αναγκάστηκαν να κάνουν ότι μπορούν με τις επιλογές της προηγούμενης διοίκησης.

  • Οι ποδοσφαιρικοί τιτανοτεράστιοι προπονητές- σχολιαστές του διαδικτύου δεν χρειάζεται να ασχολουνται με την Κοζάνη. Έχει και άλλες ομάδες…..δεν τους κάλεσε κανείς και δεν τους έχει ανάγκη η ομάδα….ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.