Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας από κλιμάκιο του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου

2 Ιουνίου 2021
14:06
Κανένα σχόλιο

Τον  Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, κλιμάκιο του ΚΕΘΕΑ Δυτ. Μακεδονίας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν την λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων στην περιοχή μας.

Ο κύριος Πλακεντάς αφού ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου Κωνσταντίνο Λάζο για τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που παρέχει η Θεραπευτική Κοινότητα, σε άτομα με προβληματική χρήση ή  εξάρτηση από ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο και διαδίκτυο/gaming, τόνισε με έμφαση την ανάγκη στήριξης του ΚΕΘΕΑ τόσο από την Πολιτεία, όσο και από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Τέλος να σημειωθεί ότι συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ Δήμου Εορδαίας και ΚΕΘΕΑ, ιδιαίτερα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης τους στις 26 Ιουνίου, αλλά και για περαιτέρω θέματα όπως ενημερώσεις πολιτών σε θέματα απεξάρτησης και επανένταξης ατόμων με εξαρτήσεις.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.