kozan.gr: Ανανεώθηκε η θητεία της Όλγας Πουταχίδου, έως και 20-08-2022, ως Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού

8 Ιουνίου 2021
09:13

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη, ανανεώθηκε η θητεία της Όλγας Πουταχίδου, έως και 20-08-2022, ως Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού.

16 σχόλια

  • ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ..ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ….ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΔΩΣΤΗΝ ΡΟΛΟ…ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ…ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ.

  • Για όσους δεν γνωρίζουν η κα Πουταχίδου εργάζεται και παράγει έργο. Απλά δεν βγαίνουν δελτία τύπου και ανακοινώσεις που να διατυμπανίζουν την μία ή την άλλη ένταξη και δημοπράτηση. Υπάρχουν και αυτοί οι αιρετοί που δεν ζουν μόνο για την προβολή. Πολύ σωστή απόφαση του Περιφερειάρχη.

  • Αξία και εσείς κυρία Πουταχίδου με πλούσιο έργο και ο Περιφεριάρχης μας
    Ελπίζω την επόμενη φορά Μιάν και έξω

  • Θέλουμε την Όλγα Πουταχίδου αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γιώργο μας ακούς η Όλγα τρέχει και κάνει έργο θέλουμε την Όλγα στη θέση του τσιουμαρη Πάρε γρήγορα αποφάσεις γιώργο..ολγα μαζι σου για την αντιπεριφέρεια κοζανης.φτάνει ο γρηγόρης

  • Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, μια θέση αντιπεριφερειάρχη άνευ αντικειμένου ή τα σχόλια των γραφείων;

  • ΑΜ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ τησ δικαιησ μεταβασησ ταχα μου ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ;;;
    ΠΑΡΑΘΥΡΑ σε ΣΥΣΚΕΨΕισ – ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΟΡΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ περι ανεμων αναπτυξης υδρογονων και πρασινων αλογων το 2050 μαζι με το παρεακι από το κλάστερ
    ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ
    κρίμα και για τον Γι΄ρωγο αλλα περιμέναμε – νυχτα εχει για το τι συμβαινει μαλλον

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ;;;;

  • Εδώ γελάμε.μια θέση άκυρη που σκορπάει ο Κασαπιδης λεφτά .δεν έχω τίποτα με την αναφερόμενη αλλά ουδέν έργο απώλεια εντελώς μην την δικαιολογεί τε λοιπόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.