Ο Ιπποκράτης Κοζάνης, τις επόμενες μέρες θα εγκαταστήσει νέο αξονικό τομογράφο υπερσύγχρονης τεχνολογίας εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην διάγνωση

11 Ιουνίου 2021
13:49

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υψηλών επιπέδου υπηρεσιών μας, ο Ιπποκράτης Κοζάνης, τις επόμενες μέρες θα εγκαταστήσει νέο αξονικό τομογράφο υπερσύγχρονης τεχνολογίας εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην διάγνωση, προσθέτοντας την καινοτόμο αναίμακτη αξονική στεφανιογραφία καρδίας.

Πρόκειται για τον Siemens SOMATOM go.Top 64x2 τομών dual energy, ο οποίος παρέχει εξειδικευμένα πρωτόκολλα, χαμηλής δόσης ακτινοβολίας.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των τεχνικών εργασιών κατά το διάστημα από 14/06/2021 έως 28/06/2021 δεν θα πραγματοποιούνται αξονικές τομογραφίες.

Ευχαριστούμε για  την κατανόηση σας.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητηρια. Τους χαιρετισμούς μου στον κ Χιωτιδη και Καρυπιδη που αρνηθηκαν να παρουν 64 μηχανημα και πηραν μια αρχαιολογία!!!
    Κατα τα αλλα ο Συριζα στηριξε την δημοσια Υγεια.
    Εμενα μου λες….
    Κοζαν καποτε να το ψαξεις και να γραψεις για αυτα
    Κριμα….

    ΥΓ Η Λαμια την ιδια εποχη εβαλε 64ρι . Επειδη καποιοι μα λενε διαφορα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.