Τη λήψη αποφάσεων από τα Δημοτικά Συμβούλια  των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τις προτεινόμενες ζώνες και τις ζώνες αποτροπής υποδομών ΑΠΕ,  ζητά με επιστολή του προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

8 Ιουλίου 2021
10:43

Τη λήψη αποφάσεων από τα Δημοτικά Συμβούλια  των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τις προτεινόμενες ζώνες και τις ζώνες αποτροπής υποδομών ΑΠΕ,  ζητά με επιστολή του προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

H επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

 

12 σχόλια

  • Την μπάλα στην κερκίδα για ακόμη μια φορά φοβούμενος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη ! Το θέμα αυτό αφορά πρωτίστως της περιφέρεια κ.Κασαπίδη, δε μιλάμε για ανάπλαση χώρων μέσα στις πόλεις η στα χωριά !! Προφανώς όμως θέλει να κερδίσει χρόνο προφασιζόμενος τη σπουδαιότητα των ΑΠΕ την ώρα που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις αποφάσεις ! Πολιτικό σθένος μηδέν ! Ο χειρότερος περιφερειαρχης όλων των εποχών στην πιο κρίσιμη στιγμή. Φοβικός και ανεύθυνος πολιτικά στο μέγιστο δυνατό βαθμό . Κρίμα τον κόσμο της περιοχής μας …………….

    • Πονας και αυτο κανει μπαμ,τι δεν σαρεσει;που δινει λογο στους δημαρχους και τα τοπικα συμβουλια;Ο καλυτερος περιφερειαρχης ειναι και παλι θα τον ξαναβγαλουμε,κριμα να λες για τον εαυτο σου και οχι για τον κοσμο.Ανευθυνος εισαι εσυ κοζανιτη εμπορε.

      • Ο/Η Σταματα να κλαις και να σεβεσαι τις γνωμες και τις επιλογες των αλλων λέει:

        Επειδη τρως εσυ τον σανο σου με τον μπλε διακοσμητικό Γιωρικα σου πρεπει να τον φαμε και εμεις ρε Ανωνυμε? Δε καταλαβα…
        ψηφισε τον δικαιωμα σου ειναι
        για εμας ομως εζυγισθη εμετρηθη και βρεθηκε παντελως ελλειπης και ανικανος γι αυτο και θα φαει το μαυρο του οταν ερθει η ωρα.

  • Η γνώμη των πολιτών δεν θα ακουστεί, κ. Κασαπίδη; Πάλι βορά στα μικροσυμφέροντα των αιρετών θα πέσει η περιοχή;

    Το “Ειδικό” χωροταξικό είναι πολύ απλό: ΟΛΑ τα φωτοβολταϊκά ΜΟΝΟ σε στέγες, ΚΑΜΙΑ ανεμογεννήτρια στα βουνά, ΚΑΝΕΝΑ φωτοβολταϊκό σε χωράφια, βοσκότοπους, λίμνες!

  • Συγχαρητήρια Γιώργο , να δούμε τώρα οι δήμαρχοι που ‘’κρύβοντε’’ λέγοντας ότι είναι επιλογή της τοπικής κοινότητας .

  • Δώσαμε τις άδειες εκεί που δεν έπρεπε και τώρα να αποκλείσουμε τα ψαράκια, κ. Κασαπίδη το αποτέλεσμα της πολιτική σας είναι η περιφέρεια μας να πεθαίνει από την ανεργία, τίποτε άλλο σοβαρό έχετε να πείτε

  • Η μπαλα στην εξεδρα παλι ο κυριως 15 χρονια ΠΑΡΩΝ σε ολα
    ο κυριος βαριεμαι να κυβερνησω αλλα αφου με εβγαλαν ας το παιξω περιφερειαρχης αχαχαχαχα! Καλα κρασα!

  • Οβουνο… Οβουνο, ζητω το Δρυοβουνο.
    Είναι ορεινό χωριό, έχει και καμπαναριό.
    Τρίκαλα ο καπετάνιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.