kozan.gr: Πού οφείλεται ο σημερινός μεγάλος αριθμός των 52 κρουσμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης

26 Ιουλίου 2021
17:50

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο σημερινός μεγάλος αριθμός των 52 κρουσμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης έχει να κάνει με παιδιά που επέστρεψαν από παιδικές κατασκηνώσεις και διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Ο αριθμός των κρουσμάτων αναμένεται να είναι εξίσου μεγάλος ή μεγαλύτερος αύριο Τρίτη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

kozan.gr

18 σχόλια

  • Ενώ τα 30 η 40 κρούσματα που είχαμε,ήταν μάλλον λίγα και τα 30 και τα 40 είναι παρά πολλά έτσι κι αλλιώς . Τα 50 σίγουρα περισσότερα ..

  • Αμα είναι έτσι ησύχασα. Αλλωστε είναι γνωστό ότι μόνο τα σουρδάκια κολλάνε στις κατασκηνώσεις !!!

  • Γιατί ρε παιδιά… Στους άλλους νομούς τα παιδιά πού τα στέλνουν; Στην Ελβετία για σκι;;; Όλο δικαιολογίες είμαστε και μυαλό δεν βάζουμε. Ευτυχισμένοι ημιμαθείς μάγκες είμαστε.

  • λυσσαξανε με τις κατασκηνωσεις, ας μην πηγαιναν και μια χρονια, τι θα παθαιναν ή τουλαχιστον ας εμβολιαζονταν εγκαιρως ολοι οι εμπλεκομενοι ομαδαρχες,προσωπικο κτλ. ελεος πια, ολα στην προχειροτητα βασισμενα..

    • Σύμφωνα με τους ειδικούς είτε είσαι εμβολιασμενος είτε όχι μεταδίδεις και κολλάς . Επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας . Απλά με το εμβόλιο σύμφωνα με τους ειδικούς δε καταλήγεις στην ΜΕΘ .

      • Τραβά ρε μεγάλε !!! Αυτό σε βολεύει να λες . Ξέρω τουλάχιστον τρεις οικογένειες που νοσήσαν τα παιδιά αλλά δεν κόλλησαν οι γονεις επειδή ήταν εμβολιασμένοι.
        Δεν σας καταλαβαίνω ποιο ειναι προβλήμα σας με το αν εμβολιάζετε ο κόσμος. Συμμαζεύτητε !!!!

        • Εμβολιασμενος είμαι από τον Μάρτιο . Άνοιξε την τηλεόραση και άκου τους ειδικούς αυτοί οι ίδιοι τα λένε . Αλλιώς θα μου έλεγαν να μη φοράω μάσκα πουθενά . Οταν σε βολεύει κάτι το ακούς , όταν δε σε βολεύει πέρας την ιατρική σου εμπειρία χωρίς να γνωρίζεις . Κυκλοφορείς εσύ δλδ σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκες ; Γιατί στα γήπεδα ενώ μπενουν μόνο εμβολιασμενοι φοράνε μάσκα αφού δε κολλάνε ; Σε παρακαλώ μη λες fake news και συνελθε επιτέλους .

      • Όχι Καί στίς ΜΕΘ μπορεί νά μπούνε καί να καταλήξουν μπορεί.Αυτό δήλωσε στήν τηλεόραση ο κ.Παυλάκης.

    • Εσύ δηλαδή που τα έχεις τα παιδιά σου, μαντρωμένα σε κανένα μπουντρούμι να μην τα βλέπει ήλιος τα καημένα; Αλλά ξέχασα, είσαι από αυτούς/αυτές που τα παρκάρουν στο εξοχικό των παππούδων στη Χαλκιδική και μετά λιώνεις στο σουρτούκι στη βαθουλωτή πλατεία και στα γύρω στενά. Οι κατασκηνώσεις σε μάραναν κατά τα άλλα.

    • Από πότε οι κατασκηνώσεις βαφτίστηκαν ψεκ ρε αιγοπρόβατο;
      Τι ρωτάω τώρα…
      Έναν ψεκ ψήφισες πριν δύο χρόνια έτσι εξηγούνται όλα ??

  • Γιατί τα γλέντια στις αυλές πάνε πίσω; Αυτά δεν ανεβάζουν τα κρούσματα; ή μήπως εκεί παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα άκου τα παιδιά φταίνε για την αύξηση έλεος

  • Μαι ενώ γάμοι, βαφτίσια, κόσμος έξω στα μπαρ χωρίς καθόλου αποστάσεις, συγκεντρώσεις στην πλατεία χωρίς μάσκες κλπ δεν αυξάνουν τα κρούσματα, τις κατασκηνωσεις περιμέναμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.