kozan.gr: Η κυνική δήλωση του “κεντροαριστερού” Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα με αφορμή το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα και στην Κοζάνη: “Είναι μια εξέλιξη αναπόφευκτη, με την έννοια ότι η χρήση των ψηφιακών μέσων στις συναλλαγές περιορίζει τις θέσεις εργασίας, όμως από την άλλη ας δούμε και τη θετική διέξοδο τ’ ότι ανοίγει κι άλλες δυνατότητες”- “Πραγματικά δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο”, ανέφερε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκης (Βίντεο)

26 Ιουλίου 2021
21:28

 

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του “κεντροαριστερού”, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις, Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συζήτηση για  το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σ’ όλη την Ελλάδα και στην Κοζάνη. Όπως ανέφερε, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη: “Είναι μια εξέλιξη αναπόφευκτη, με την έννοια ότι η χρήση των ψηφιακών μέσων στις συναλλαγές περιορίζει τις θέσεις εργασίας, όμως από την άλλη ας δούμε και τη θετική διέξοδο τ’ ότι ανοίγει κι άλλες δυνατότητες”. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκης είπε πως πραγματικά δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο από το Δήμαρχο, αναπτύσσοντας περισσότερο την επιχειρηματολογία του. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

22 σχόλια

  • Προτείνω να βάλουμε ηλεκτρονικους δημάρχους ώστε να καταργηθούν οι θέσεις αρχομενοι από την Κοζάνη…

  • Ο Κουζιακης λαϊκίζει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ !
    Είναι ή δεν είναι αναπόφευκτο;
    Ή θα μας πει τα αναδρομικά στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια όπως ο ΣΥΡΙΖΑ!
    Σοβαρευτείτε το 2021!
    Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο που για άλλη μια φορά δεν μπήκε σε λαϊκισμούς!

    • Ρουφα το αυγο σου Φιλλελε του ::::::::::::Αντιλήφθηκε, εκ των υστέρων, τη γκάφα του, ο Δήμαρχος Κοζάνης, σε σχέση με τα όσα είπε, στην πρωτολογία του, με αφορμή το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς κι έσπευσε να τα μαζέψει: “Nομίζω ότι παρεξηγήθηκαν κάποια από τα πράγματα που είπα – Ζητάω συγγνώμη αν εκλήφθηκαν έτσι

  • Είναι η πικρή αλήθεια. Το μονο που πρεπει να θιξουμε ειναι οι άδικες μετακινησεις υπαλληλων πριν το κλείσιμο για να βολευτουν αριστεροδεξιοι εκλεκτοί. Αυτό είναι αδικία. Όχι αλλος λαϊκισμός. Στοχευμένες τοποθετησεις. Κρίμα.

    • Είναι τοσο πικρή τσιράκι που ο ίδιος ο Δήμαρχος ζητησε συγνωμη για την τοποθετηση του ετσι οπως την διατυπωσε. αχ τσιρακι δεν προλαβες και σε αδειασε ο Δημαρχος σου. ο αριστερος, εισαι και εσυ αριστερος σαν τον Δημαρχο σου;

  • Όοιος δεν βλέπει την πραγματική αγορά και καικίζει είναι κατώτερος των περιστάσεων! Σωστός κι όχι κυνικός ο Μαλούτας. Και ρεαλιστής φυσικά.

    • Φυσικά ρεαλιστης, γι αυτο φροντισε και η γνωστή ιστορία με τα φωτοβολταικά! Οι αλλοι να πανε να πνιγούν. Ωραίος Δημαρχος αλτρουιστής.

  • Μια χαρά τα είπε ο Δήμαρχος. Δυστυχώς ή ευτυχώς η κατάσταση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως ο κ. Κουζιάκης ζει στο 1980.. Καλή δεκαετία δε λέω, αλλά πλέον είμαστε στο 2021

  • Βλέπω τα παπαγαλάκια του Δημαρχείου χτυπάνε υπερωρίες! κουράγιο ο Δήμαρχος είναι ανεξάντλητος σε ωραίες δηλώσεις, εσείς τιματε το ψωμί σας!

  • Είτε το θέλουμε είτε όχι απ όταν μας βαλανε όλους στο τρυπάκι να κάνουμε ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να διαχειριζόμαστε τα πάντα από εκεί οι απολύσεις στις τράπεζες είναι αναπόφευκτες….

  • Για να μη μείνει κενό ας ανοίξει υποκατάστημα η ΔΕΥΑΚ… Ο πολίτης αντέχει όμως να πληρώνει μεγάλους λογαριασμούς?

  • Αν ήσασταν εργαζόμενοι στην Πειραιώς όλοι εσείς που θεωρείτε ρεαλιστή τον Δήμαρχο και σας έλεγαν ένα ωραίο πρωί ότι μετά από 25 χρόνια δουλειάς άδειασε μας την γωνιά και ψάξε να βρεις την άκρη σου 53 χρονών με δύο παιδιά φοιτητές και δάνειο θα σας έβλεπα πως θα αντιδρούσατε. Μπράβο στον Κουζιακη, το ξέρω ότι δεν θα πετύχει κάτι αλλά τουλάχιστον έδειξε ανθρωπιά όχι σαν τον άλλο, να μην τον χαρακτηρίσω.

    • Υπάρχει κάποιος εργαζόμενος που δεν πήρε αποζημίωση για τα επόμενα πέντε χρόνια ή δεν θα μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα? Κανείς δεν ανέφερε ότι είναι μια ευχάριστη είδηση, όμως η αλήθεια είναι αυτή. Ας μη ξεχνάμε πως κάθε μέρα κλείνουν εδώ και λίγα χρόνια οι μικρές επιχειρήσεις οι οποίες ήταν υγιείς και αποτελούσαν την ασπίδα στην κρίση, δεν άντεξαν όμως στις αερολογίες του Σύριζα.

      • Ναι παιρνουν αποζημίωση και οχι δεν μεταφέρονται σε άλλο καταστημα. Ρωτα όμως ποσοι απο αυτούς ηθελαν την αποζημίωση και επομενως την εξοδο; Θα σου πω εγω, ουτε 1 στους 10 αρα δεν είναι καθολου ευχαριστη ειδηση. Και το οτι κλείνουν επιχειρήσεις είναι πολύ δυσάρεστο αλλά δεν σημαινει οτι πρεπει να κλεισουν ολοι! Ο Μαλουτας τωρα στα γεράματα και οντας συνταξιουχος απο το Δημοσιο και με 3 και 4 μισθους στα καλά χρόνια κανει τωρα κριτικη και εγινε ρεαλιστής. Καλά του είπε ο Κουζιακης, κυνικός ειναι και αδιαφορος τιποτα περισσότερο.

        • Εχεις απολυτο δικιο.Οι βολεμενοι ειναι αδιαφοροι.Μονο τον εαυτο τους σκεφτονται.Κριμα που ασχολουνται και με τα κοινα!!

  • Αυτές είναι οι κουβέντες που μένουν μια ζωή στην ψυχή όσων θίγονται και μένουν χωρίς δουλειά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Είμαι εκπαιδευτικός της τεχνικής εκπαίδευσης, και έζησα τη διαθεσιμότητα. Τέτοιου είδους κυνικές κουβέντες ανθρώπων παρατρεχάμενων που προσπαθούν να δικαιλογήσουν τα αδικαιολόγητα είναι αγκάθια που δεν φεύγουν όσα χρόνια και αν περάσουν. Υπάρχουν άνθρωποι που μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ καν να τους βλέπω. Η δουλειά του δημάρχου δεν είναι να δικαιολογεί τις πολιτικές και τις πρακτικές των τραπεζιτών και των μάνατζερ τους. Η δουλειά του δημάρχου είναι το καλό της πόλης και η στήριξη των δημοτών. Μπράβο που αναθεώρησε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.