Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε σήμερα (5/8) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του και έχοντας κλέψει την παράσταση με την γενικότερη παρουσία του και τις δηλώσεις του αναγκάζοντας τη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων «One Piece» να τον συγχαρεί στα ελληνικά για την επιτυχία του. Ξεκαρδιστικό σχόλιο στο Facebook από τον Έλληνα πρωταθλητή για την υποδοχή που έλαβε.

Η είσοδος του Μίλτου Τεντόγλου στο Ολυμπιακό Στάδιο στον τελικό του άλματος εις μήκος συζητήθηκε πολύ καθώς ήταν εμπνευσμένη από την διάσημη ιαπωνική σειρά «One Piece».

Oι συντελεστές της σειράς μάλιστα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter συνεχάρησαν τον Έλληνα πρωταθλητή με ανάρτησή τους στα ελληνικά!

«Αγαπητέ άλτη από την Ελλάδα, Μιλτιάδη Τέντογλου: Πραγματικά γιορτάζουμε και μεις, μαζί με τους φίλους μας ανά τον κόσμο. Νιώθουμε απεριόριστο σεβασμό για την προσπάθεια και τα επιτεύγματα σου!» έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Από εκεί και πέρα ο χρυσός ολυμπιονίκης που έφτασε σήμερα στην Ελλάδα, σχολίασε με μοναδικό τρόπο στο διαδίκτυο το γεγονός ότι δεν εξέλαβε υποδοχή από πολλούς ανθρώπους, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις αθλητικές και μη. Συγκεκριμένα κάτω από ανάρτηση σελίδας του Facebook, που ανέφερε πως δεν γίνεται σε άλλες περιπτώσεις να υπάρχουν χιλιάδες στο αεροδρόμιο και για τον Τεντόγλου να μην βρίσκονται εκεί ούτε 50 άνθρωποι, ο 23χρονος αθλητής σχολίασε «Καλύτερα ρε μάγκες… δεν μπορώ την πολυκοσμία», κερδίζοντας εκ νέου την αποθέωση.

newsit.gr