Πτολεμαΐδα: Υλική βοήθεια στους πληγέντες της Ευβοίας

9 Αυγούστου 2021
12:57
Τα καταστήματα των οδών Περδίκα και Εθνικής Αντιστάσεως στέκονται δίπλα στους πληγέντες και στους πυροσβέστες της Β. Εύβοιας και συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης από σήμερα έως την Πέμπτη 12/08 :
?Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Φρυγανιές, κρουασάν μπισκότα διάφορα (μικρές συσκευασίες) ξηροί καρποί (μικρές συσκευασίες) παστέλια κονσέρβες (με αυτόνομο άνοιγμα),
νερό (500ml) ?????,
γάλα εβαπορέ, χυμοί (μικροί) πλαστικά κουτάλια και πιρούνια.
?Βρεφικά είδη: Γάλα βρεφικό, μπιμπερό, κρέμες (έτοιμες, σε ατομικά βαζάκια), μωρομάντηλα, πάνες .
?Ενδύματα και υποδήματα ???
?Υγειονομικό υλικό: Μεγάλη ανάγκη για φάρμακα και γάζες !!!???
Fucidine και betadine, βαμβάκι, γάζες, επίδεσμοι, φυσιολογικοί οροί, αντισταμινικές αλοιφές, κολλυρια, αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα, παυσίπονα & ασπιρίνες.
?Τροφές για γάτες και σκύλους (σε μικρές συσκευασίες).
*Τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν στο κατάστημα Ασφάλειες- Οδική Βοήθεια Σίσκου  Περδίκα 1

5 σχόλια

  • ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ) ,ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΚΚΕΝΩΣΑΚΗΔΕΣ ,ΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΜΟΝΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ

    • Οι τύποι είναι απλά τραγικοί ,μας έκλεισαν σπίτι όλο το χειμώνα καταστρέφοντας την οικονομία μαζί με 12.000 νεκρούς και τώρα αναλώνονται σε εκκενώσεις παίζοντας με τα νεύρα κατεστραμμένων ανθρώπων ,όλα τα λεφτά πήγαν σε κανάλια και προπαγάνδα κι από πυροσβεστικά μέσα τίποτα! Μόνο αστυνομικοί παντού για να… συλλάβουν τη φωτιά! Η απόλυτη ξεφτίλα !

    • Κακώς ψήφιζες ΝΔ ,καλύτερα με τα ακροδεξιά του Βελλόπουλου.Πρέπει να ντρέπεσαι που μια είδηση για βοήθεια την μετέτρεψες σε άθλια προπαγάνδα.
      Θα ήθελες να έχουν νεκρούς για να έβγαινες να ουρλιάζεις για δολοφόνους.
      Να κάτσεις εκεί με τον Αντώναρο και τα άλλα παιδία του Καραμανλή που ακόμη δεν έχει απαντήσει για την πτώχευση της Ελλάδας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.