kozan.gr: Πού πωλούνται τέτοιες «κολυμβήθρες»;

11 Αυγούστου 2021
12:39

Στην πολιτική, ένας τρόπος να δίνεις την εντύπωση ότι κάτι κάνεις είναι να λες τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Γνωστό το “κόλπο”. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης επιχείρησε, γι’ ακόμη μια φορά, να αντιμετωπίσει την κριτική των συναδέλφων του, της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για τις “αμαρτίες”, τις παραλείψεις και τα κενά των προηγούμενων διοικήσεων, που καλείται ο ίδιος να επιλύσει. Πολλά απ’ αυτά, όπως ο ίδιος έχει, πολλάκις, αναφέρει,  πήγαν  πίσω τον τόπο, επιρρίπτοντας έμμεσες & άμεσες ευθύνες στους προκατόχους του.  Κάποιος, που δε γνωρίζει το πολιτικό σκηνικό/ιστορικό της περιοχής, ακούγοντάς τον θα πίστευε, με βεβαιότητα, ότι ο Γ. Κασαπίδης είναι ένα νεοεκλεγόμενο πρόσωπο.  Προφανώς, o ίδιος, λησμόνησε και λησμονεί, τα πόσα πράγματα με δική του ευθύνη και χειρισμούς, ως βουλευτής, επί τόσα χρόνια, έχουν πάει πίσω τον τόπο. Πιθανότατα αυτό-συγχωρέθηκε. Το “κακό” είναι ότι η στάση του αυτή, δημιούργησε το “εύλογο” ερώτημα σε πολλούς συναδέλφους του, με επίσης μακρά θητεία στα κοινά: “Πού πωλούνται τέτοιες «κολυμβήθρες;», για να πέσουν – κι εκείνοι – μέσα.

Παράκληση, άσχετη με τα προαναφερόμενα: Η Περιφερειακή Αρχή κι ειδικότερα η Αντιπεριφέρεια Υγείας ας επιστρέψουν από τη θερινή ραστώνη (που έχει ξεκινήσει από τα μέσα Ιουνίου) κι επιτέλους, αν σέβονται τους πολίτες (δεν είναι απαραίτητο να σέβονται το kozan.gr, που έχει θίξει επανειλημμένως το ζήτημα), να στέλνουν καθημερινά, χωρίς διακοπές και παραλείψεις, την κατανομή των ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού.

40 σχόλια

    • λεει οτι λεει και ο αρχηγος του:
      οταν ο μητσοτακης λεει ο συριζα φταιει για υγεια παιδεια υποδομες ζητωκραυγαζεις κ λες ΄πες τα πες τα΄

      τωρα δε σ αρεσει

  • Ο Γιώργος Κασαπίδης μου θυμίζει την παροιμία του Λύκου με τον Τσοπάνη!!!!
    Αλλά τώρα έχουν γνώση οι φύλακες!

  • Εξ ίδιων κρίνει τα αλλότρια
    20 χρόνια και πλέον από θέσεις ευθύνης αυτοκριτική δεν γίνεται η έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιο η λέξη
    Κρίμα γιατί ο πολίτης που έχει την κυρίαρχη ευθύνη επιλογής εκλέγει μάλλον με εσφαλμένο κριτήριο τι άλλο να πει κανείς
    Μπορούμε να πούμε πολλά αλλά είναι εν τέλη ανώφελο το μόνο που λυπάμαι τη νέα γενιά που δεν αντιδρά

    • Είναι πολλοί πάνω από 10 και σαν όλους του μετακλητούς πληρώνονται με το μεγαλύτερο κλιμάκιο κάθε βαθμίδας(δε τε ή πε).
      Λίγο έξυπνο ψάξιμο στη διαύγεια και θα τους βρείς.

    • Όσους είχε και ο Καρυπίδης .
      Το θέμα είναι αν δούμε τον καταλογο του Καρυπίδη και τον κατάλογο του κασαπιδη .για με δούμε αν καλύπτουν τους ανέργους των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντίστοιχα , η αν πρόκειται για επιστήμονες.

  • Ο κ.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ;

    • Η απολιγνιτοποιηση γίνεται γιατί το κόστος του ρεύματος από λιγνιτικες μονάδες είναι υψηλότερο της χονδρικής τιμής και δεν μπορεί να πουληθεί και όχι επειδή αποφάσισε η κυβέρνηση . Διαφορετικά έπρεπε να κρατά τον Άης καρδιάς και Άης Αγίου Δημητρίου να πληρώνουν χιλιάδες εργαζόμενους για δέκα μέρες το καλοκαίρι και ισως και δέκα μέρες το χειμώνα .το θέμα είναι ότι η περιοχή δεν ετοιμάζεται γρήγορα για την νέα εποχή…..δηλαδή το υδρογόνο

      • Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 2060 ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΑΛΛΟΙ, ΟΜΩΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ;

  • Οι μετακλητοί θα φέρουν την ανάπτυξη
    Χρόνια τώρα βολεύονται τα δικά μας παιδιά
    Ισχύει σε Περιφέρειες Δήμους Κόμματα Βουλευτικά Γραφεία Γραφεία Υπουργών
    Άραγε γιατί δεν δημοσιεύονται στην διαύγεια όλα στο φως
    Εδώ ισχύει όλα στο Πολιτικό σκοτάδι

    • Λυπήσου τον εαυτό σου . Δεν έχετε κάνει τίποτα . Δεν πρόκειται να ξαναβγείτε. Πάρτε το χαμπάρι. Όποιος έχει λιγοστό μυαλό δεν θα σας ξαναψηφίσει.

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

  • Η περιφερειακή Αρχή δεν μπορεί να κάνει τίποτα διότι δεν διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία ώστε να κάνει αναπτυξιακά έργα. Έχει αποτύχει . Σειρά έχει να γίνει Περιφερειάρχης ο Κάτανας.

  • Οι κλίκες καλά βασιλεύουν . Κάντε και μια αλλαγή στις θέσεις ρε παιδιά . Αυτός ο οργανισμός πότε θα τελειώσει?

  • Η τελευταία σε απορρόφηση Περιφέρεια και η πιο αδρανής . Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει με αυτούς που έχετε για διευθυντές . Κάντε αλλαγές , ξυπνήστε δεν πρόκειται να σας ξαναψηφίσει κανένας . Ο κόσμος πεινάει…..

  • Κασαπίδη άλλαξε τους προϊσταμένους σε όλες τις υπηρεσίες . Τόσα χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Υπάρχουν και άλλοι πιο ικανοί.

  • Η ύπαρξη τους βασίζεται στην καταστροφή του τόπου απομυζώντας το μέλλον του λαού θέλοντας τον δυστυχισμένο και μίζερο! Ουδείς ενδιαφέρεται για την χώρα! Μόνο να είναι στην καρέκλα και να αερολογούν! Εξυπηρέτηση συμφερόντων και όλα γύρω καταρρέουν! Κριμα για την πατρίδα μας που την διαλύουν κάθε μέρα! Έχουμε τόσα πολλά να δείξουμε και να προσφέρουμε που κάτι τέτοιοι τύπου επειδή θέλουν να ζήσουν τον μεσαίωνα είμαστε αναγκασμένοι να τον υποστούμε και μείς! Ανίκανοι και άεργοι!

  • Γιώργο άλλαξε όλους τους Δντες και προϊσταμένους, με παλαιά υλικά δεν φτιάχνεις σπίτι αλλά κοτέτσι. Βάλε νέους με όρεξη για δουλειά

  • Τα σχόλια, ανάλογα τε τα τρολ, είναι ένθεν και ένθεν αλλά εσύ Κozan, έχεις “μεγάλο καημό” με τον Κασαπίδη!
    Πότε στα όσα χρόνια υπάρχεις, δεν έχεις αρφρογραφήσει με τέτοια εμπάθεια Περιφερειάρχη!
    Ακι να δεχτώ ότι “δεν σε καλύπτει” και είναι λίγος, για τα δικά σου δεδομένα, όοολοι οι προηγούμενοι ήταν άψογοι;;; όνομα πριν γινόταν καλά;;; και αν ναι, πως φτάσαμε, εδώ που φτάσαμε;;;
    Δεν μπορεί να χάλασε η τελειότητα μέσα σε δύο χρόνια!!

  • Τελικά η Περιφ.Αρχή Κασαπίδη πόσους μετακλητούς υπαλλήλους έχει;
    Θα ήταν ενδιαφέρον να μας αποκαλύψουν ποιοι και σε ποιες θέσεις υπηρετούν τον πολίτη ο οποίος φυσικά τους πληρώνει.
    Μήπως γνωρίζει η αντιπολίτευση;

  • Κασαπίδης, ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ !!!
    Το αναγνώρισε ο λαός !!
    Δεν σας μοιάζει και δεν τον αντέχετε!
    Ούτε τον αέρα που αναπνέετε δεν χαίρεστε !

    • Μόνο μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη σου ; Λυπάμαι.Είστε 3-4 που τον χλευάζατε πριν τις εκλογές και συνεχίζετε.
      Σας έκαψε το 52,6%. Τρέμετε μην επαναληφθεί. Ο λαός δεν θα ρωτήσει εσάς την ώρα της κάλπης.

  • Κάνεις λάθος φίλε μου.
    Είμαι απ αυτούς που τον στήριξαν ποικιλοτρόπως και παντοιοτρόπως
    Και πρέπει να ξέρεις ότι στις εκλογές τον λαό ρωτάς όχι τους …βολεμένους.
    Και κάτι άλλο ο λαός το πήρε χαμπάρι….οτι πολλές φορές τα ‘’φαινόμενα’’ απατούν….
    Και ο κ.Κασαπίδης σαν τέτοιος κυκλοφορούσε στην πολιτική πιάτσα της Περιφέρειας και όχι μόνο.
    Δεν ήταν τυχαίες οι διαγραφές από την ΝΔ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.