Γ. Κασαπίδης: “Επιτέλους ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναγνώρισε επισήμως τη διεπαγγελματική ΦΕΤΑΣ”

13 Αυγούστου 2021
15:41

Επιτέλους ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναγνώρισε επισήμως τη διεπαγγελματική ΦΕΤΑΣ. Ο μεγαλύτερος “εργοδότης” σταθερών θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα της ελληνικής υπαίθρου (πλέον των 300.000) αποκτά ενιαίο φορέα έκφρασης. Συγχαρητήρια στον Υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό για την ιστορική του αυτή απόφαση! Δικαιώνεται ο αγώνας όλων όσων πιστεύουν στην κοπαδιάρικη κτηνοτροφία, αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων, ελευθέρας βοσκής, τη μοναδική ελληνική βιοποικιλότητα και την παραδοσιακή τυροκομία.

25 σχόλια

  • Αν χρειάστηκαν δεκαετίες
    για να αναγνωρίσει το
    υπουργείο την φετααα
    Βράσε όριζαν αγαπητέ μου.

    Τι δουλεμα μας ρίχνουν.

  • Αναγνωριστηκε η φέρα,βαράτε καμπανες!!
    Εδω μας έκαψαν ολη την Ελλαδα και δεν αναγνωρίζει η μανα το παιδι και αυτοι ασχολουνται με την φέτα!

  • Ωραία αφού αγωνίζεσαι τόσα χρόνια πες μας:
    Α) που έχεις χωροθετήσει τα νέα τυροκομεία;
    Β) που χωροθετησες το χώρο συγκέντρωσης και επεξεργασίας τυρόγαλου (τώρα τα πετάνε όπου βρουν) ;
    Γ) που θα γίνουν νέα τυροκομεία;
    Αγαπητέ Γιώργο δεν μπορείς να δώσεις καμία απάντηση γιατι δεν ασχολήθηκες ποτε σοβαρά. Μόνο βεγγαλικά.

  • Σε 200 χρονια θα γιορταζουμε την αναγνωριση της φετας,οπως φετος τα 200 χρονια απ την ανεξαρτησια μας!
    Με τι ασχολουνται οι αργοσχολοι

  • Καιρός να αποκτήσει και η δυτική Μακεδονία αντιχαλαζιακη προστασία. Δύο ενεργά αεροδρόμια έχει. Μετά ευχαριστίες στον κύριο υπουργό.

  • Τον χαβα του αυτός αχαχαχαχ
    Ονειρεύεστε ξύπνιοι νουΔΟΥΛΟΙ πράγματα που δεν θα γίνουν ποτέ

    Περαστικά σας μπλε παιδάκια!

    • Ναι Γιώργο μου έχεις δίκαιο .Δυο χρόνια έμειναν να ελευθερωθούμε και να ξαναγίνουμε όπως πριν , δηλαδή μια υπέροχη χώρα με έναν υπέροχο πρωθυπουργό . Παράκληση μην χρησιμοποιείς το Άντε γειά είναι ατάκα του Τσουκαλά που είναι Τσάτσος του Μαρινάκη . Μαρινάκης = εχθρος . Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και φωνάζουμε το γνωστό Μητσοτάκη …..

  • οταν σκεφτεσαι ετσι μονο για περιγερειαρχης δεν κανεις. απαραδεκτος και επικυνδινος για τον τοπο μασ! για την απολιγνητοποιηση η για τα καμμενα στο βοιο και στα γρεβενα θα πεις κατι?

  • Ο ΑΝΘΡΠΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ..ΠΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΥΛΑ ΑΚΟΜΗ??????

  • Μαχητής σε όλα τα επίπεδα…Όσοι σχολιάζουν προφανώς και δεν τον ψήφισαν ποτέ, ούτε και χρειάζεται άλλωστε, οπότε τσάμπα καίει η λάμπα…Ένα μόνο και πέραν τούτο ουδέν: 52% (πενήντα δύο τοις εκατό…).

    • Ρε φίλε τον εαυτό σου δουλεύεις είναι δυνατόν να απευθύνεσαι στους ίδιους ανθρώπους που ζουν στη Δυτική Μακεδονία και ταυτόχρονα είσαι τέτοιος παπαγάλος λίγη ντροπή δε βλάπτει να δω που θα πρέπει που θα βρεις δουλειά μετά την παταγώδη ήττα Κασαπίδη το 52 τοις 100 ούτε να το ονειρεύεται είχε χτίσει τους χειρότερους εχθρούς πολιτικά αυτό του άξιζε.

      • Είπαμε τα φαινόμενα απατούν και σαν τέτοιο πολιτικό φαινόμενο απάτη πήρε αυτό το ποσοστό.
        Τώρα θα πει Θεέ μου πότε μου τα έδωσες πότε με τα πήρες
        Πιστεύω να γνωρίζει από τους εκκλησιαστικούς κανόνες ότι η αδικία και η εκδικητικότητα τιμωρούνται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.