kozan.gr: Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων & παράλληλα παράσταση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού & κατά της αναστολής εργασίας όσων υγειονομικών δεν εμβολιάζονται πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης (Φωτογραφίες & Bίντεο)

18 Αυγούστου 2021
12:47

 

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων & παράλληλα παράσταση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας τους εμβολιασμού & κατά της αναστολής εργασίας όσων υγειονομικών δεν εμβολιάζονται πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

 

61 σχόλια

  • Καλά το έχετε τερματίσει … Εργαζόμενοι στην υγεία και είστε κατά του εμβολιασμού … Θέλετε να σας εμπιστευτεί ο απλός κόσμος μετά..έλα ξεκινήστε τα σχόλια τώρα περί δεξιάς , χούντας και ότι άλλη …..σας κατέβει .. θα σας ακούσουμε με κομματική προσήλωση ( το διάβασα σε παλαιότερο σχόλιο και μου άρεσε … Κομματική προσήλωση!!)

  • σοβαρα τωρα???? απαραδεκτο υγειονομικοι να μην θελουν να κανουν το εμβολιο απο καπριτσιο!!! και αν επιμενουν να μην θελουν να το κανουν σημαινει αυτοματα οτι δεν ειναι ενημερωμενοι επαρκως πανω στην επιστημη την οποια θελουν να εκπροσωπουν και να υπηρετουν…αρα ας πανε σπιτι τους να κανουν μια αλλη δουλεια ισως…φτανει πια!!!

  • Ο Bill Gates σε αφίσα ότι και καλά αυτός κρύβεται πίσω από το εμβόλιο με σκοπό τη μείωση του πληθυσμού! Ολές οι ψεκασμένες συνωμοσιολογίες του φατσοβιβλίου σε μια εικόνα! Αν αυτά που κρατούν είναι αυτά που πιστεύουν και ο λόγος που αρνούνται τον εμβολιασμό, χίλιες φορές να προχωρήσει η αναστολή εργασίας!

  • ΑΠΟΡΙΑ: Αυτοί που κρατούν τα ταμπλώ με τις θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν σε ψεκασμένες σελίδες του facebook, είναι υγειονομικοί;

  • αιντε με την πλυση του εγκεφαλου ολοι οι εμβολιασμενοι-ανεγκεφαλοι

    καθηστε εσεις στα σπιτια σας αν φοβαστε …αλλα γιατι φοβαστε ?εμβολιασμενοι δεν ειστε???

    • Άργησες Γιώργο !!!! Στο 4ο χιλιόμετρο Κοζάνης – Θεσσαλονίκης υπάρχει μια επιχείρηση που ειδικεύεται σε περιπτώσεις σαν την δικιά σου. Πήγαινε θα βοηθηθείς .

      • Εννοείται …απλά ρώτησε τον αν γνωρίζει τι σημαίνει αυτή λέξη ..μη νομίζει ότι θα ψηφίσεις εεεε του λες ότι έχει δίκιο ήθελα να πω …τερματιστε το αδέρφια …δώστε πόνο …

    • ……γιατι φοβαστε ?εμβολιασμενοι δεν ειστε???

      τρέμουν !! και για να τους φύγει ο τρόμος πρέπει να εμβολιαστώ και εγώ !!! ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

      • Όχι δεν θελω να εμβολιαστείς . Θέλω να ακούσω τις προτάσεις σου για το πως θα η ανθρωπότητα θα ελέγξει την πανδημία ,μπας και τελειώσουμε καμία φορά .Σοβαρές προτάσεις όχι τις γνωστές σου ύβρεις

    • Εσας που που δεν φοβαστε θα επρεπε να σας μετακινησουν, να δουλεψετε στην covid κλινικη… Ουτε εξω απο την πορτα δεν περνατε.. Απο μακρυα δεν τρεχει τιποτα!!

      • Μου αρέσεις γιατί συνεχίζεις να αυτοσαρκάζεσαι. Στις κλινικές Covid-19 να πας εσυ και οι όμοιοι σου να εργαστείτε που δεν φοβάστε τον ιο και δεν πάτε να εμβολιαστείτε .

  • Παιδιά εγώ συμφωνώ με την κυρία που κρατάει σε πλακάτ τον Γκέιτς.
    14 μέρες μετά τον εμβολιασμό μου τα Windows αναβαθμίστηκαν μόνα τους, το MSoffice κάνει πράγματα μόνο του, το λάπτοπ καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και μόλις το κοιτάξω, ανοίγει μόνο του! Επίσης, πράγμα περίεργο για τον τσιφούτη Γκέιτς, δεν χρειάζeται πλέον να πληρώνω για ίντερνετ. Με το τσιπάκι στο μπράτσο μου επικοινωνεί ασύρματα και πιάνει ασύλληπτες φάιβ τζι ταχύτητες.
    Είναι φανερό πια πως ο δαιμονισμένος Μπιλ θέλει να μας εξουσιάζει ελέγχοντάς μας με το εμβόλιο. Κάτω ο Μπιλ ο Γκέιτς!!1!11!!

    • Είσαι φοβερός !!!!!!!Σε ψηφίζω … Μόνο μη μου πεις ότι είσαι γνήσιος αριστερός… Ψηφίζω μόνο αυτούς με δεξιές τσέπες…Αλέξη Αλέξη … Να σου πω ένα μυστικό …Δεν είσαι Ανδρέας Παπανδρέου

  • Δικαίωμά τους, αλλά πρέπει να πάρουν όλοι αυτοί υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών (φυσικά) το αργότερο από σήμερα…

    • Κι αν χρειαστείς νοσηλεία ποιος θα σε φροντίσει ρε κορόιδο; Πέρα από τη μύτη σας δεν βλέπετε, πάλι ο απλός κόσμος θα την πληρώσει, γιατί δεν θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό να περιθάλψει. Ανεγκέφαλοι ε ανεγκέφαλοι, άκου να τους βγάλουν σε αναστολή. Βγάζουμε τα μάτια μας με τα χέρια μας, κανίβαλοι έ κανίβαλοι.

  • Ο πρόεδρος των εργαζομένων δηλώνει υπέρ των εμβολίων και κατά της υποχρεωτικότητας,τα πλακάτ γύρω του με τις θεωρίες συνωμοσίας δεν τα είδε;
    Μας δουλεύει ή εκτίθεται;

  • Απαράδεκτο στον τομέα υγείας να υπάρχουν ανεμβολιαστοι.
    Δεν φοβούνται για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους;:
    Και για ποιο λόγο να μας κάνει εμβόλιο κάποιος που δεν κάνει ο ίδιος;

  • Σκοταδιστες όλοι και επικίνδυνοι. Πολύ κρίμα για το νοσοκομείο μας να υπηρετούν εκεί αρνητές της επιστήμης.

  • Γιατρους δεν βλεπω.Γιατι;Γιατι εχουν εμβολιαστει.Αρα κατι ξερουν παραπανω απο τους νοσηλευτες και τους διοικητικους.Στο σπιτι απο χθες οχι απο 1/9.

      • Γράφουν και εκεί τις ψευτιές …συγνώμη τις ίδιες “αλήθειες”.. θα την προτιμήσω Ανώνυμε. Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια.. αυτός ο κάκος ο Μητσοτάκης μόνο Αυγή Αυγή αναφέρει και μου ΕΚΑΝΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…

  • Απλα αστειοι,σοβαροτητα μηδεν,οποιος δεν θελει αναστολη εργασιας,αρκετα ασχοληθηκαμε με συνωμοσιολογιες,μαγκιες χωρις ποινη τελος,δεν θα ερχομαστε εμεις στα νοσοκομεια και οι γονεις μας και εσεις θα ειστε ανεμβολιαστοι,αν δεν θελετε που ειναι δικαιωμα σας πηγαινετε σπιτια σας χωρις μισθο,αρκετα με την βλακεια του καθενος.

  • Nα ρωτήσω κάτι όλους τους παραπάνω?

    Έχουμε επιστημονικά στοιχεία επιβεβαιωμένα από μελέτες ότι ο εμβολιασμένος δεν μεταδίδει? ή είναι μια εικασία? χρειάζονται ή δε χρειάζονται μελέτες κάποιων μηνών για να καταλήξουμε? μας λένε τη μία μεταδίδει και την άλλη δεν μεταδίδει, άρα τίποτα σίγουρο

    αν δεν έχουμε, που κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε ακόμα, το να μην εμβολιαστεί ένας υγειονομικός σημαίνει ότι “εκθέτει” τον ευατό του σε κίνδυνο να κολλήσει και να νοσήσει ή να πεθάνει. δεν κάνει κακό όμως σε κάποιον άλλον.

    οπότε, ας το σκεφτούμε ψύχραιμα ξανά και να μην ορμάμε σε όποιους εκφράζουν άλλη άποψη από αυτή που μας σερβίρουν τα μμε και εμείς τη δεχόμαστε ως αξίωμα

  • O μαζικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας καθιστά πιο ισχυρές τις μεταλλάξεις του ιού [Dr. Geert Vanden Bossche-πρώην συνεργάτης του Bill & Melinda Gates Foundation]

  • Περί υποχρεωτικού εμβολιασμού

    Το Σύνταγμα στο άρθρο 48, αναφέρει με σαφήνεια πότε, πώς και για πόσο μπορούν να περιοριστούν οι ατομικές ελευθερίες.
    Σε 3 περιπτώσεις μόνο:
    α) πολέμου,
    β) επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας,
    γ) αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.
    Συνέβη κάτι από τα τρία; Όχι.

    και εσύ , για να μη αρρωστήσεις , θέλεις να με υποχρεώσεις να εμβολαιστώ. !!! Παράνοια…..

    • Να προσφύγεις στα δικαστήρια είτε στα Ελληνικά είτε στα Ευρωπαϊκά αν θεωρείς ότι καταπατάτε το Σύνταγμα . Φτανει με τους συνταγματολόγους του καφενέ .

    • Κάλεσε στο τηλ καθηγητές συνταγματικού δικαίου… Θα σου πουν αν επιτρέπεται ή όχι …
      Αν δεν είσαι συνταγματολόγος ( το πολύ μέχρι μηχανικό σε κόβω ) άστο καλύτερα σε αυτούς που γνωρίζουν το άθλημα …

  • Όταν πηγαίνατε πέρσι χωρίς εμβόλια να σας σώσουν, ήταν καλά. Τώρα απολύστε τους και άλλες κακίες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε διότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και πέρσι και με κίνδυνο να νοσήσουν και αυτοί και να πεθάνουν, δεν είπαν άστους να πεθάνουν , όρμησαν στον αγώνα και εσείς τους χειροκροτούσατε από τα μπαλκόνια. Υποκριτές!!!

  • Σπίτι από χθές υπάρχει κόσμος χωρίς δουλειά δεν ντρέπονται υγειονομικοί υπάλληλοι του κάθε κόμματος ανευθυνότητα πλήρης… Στο σπίτι γρήγορα και νά μήν κάνουν ποτέ το εμβόλιο

  • Γενική συνέλευση εργαζομένων με 10 άτομα
    Ευτυχώς η μεγάλη πλειοψηφία των υγειονομικών γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς
    που κρατούν γελοία πλακάτ
    Δυστυχώς η μόνη λύση για την προστασία των ασθενών είναι η αναστολή εργασίας,μπας και βάλουν μυαλό.

  • Ο πρόεδρος των εργαζομένων δηλώνει υπέρ των εμβολίων και κατά της υποχρεωτικότητας!! Ετσι Δημητρη μην χασεις κανα ψηφουλακι!!!

    Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!!!!

  • Λύκου στο ΓΝ Κοζάνης 5 γιατροί είναι ανεμβολιαστοι και καμία 30 νοσηλευτές . Οι υπόλοιποι σαραντα πέντε είναι βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό . Προσωπικά δεν θα ήθελα να με περιθάλψει ανεμβολιαστος γιατρός ή νοσοκόμα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.