kozan.gr: Tετάρτη 18 Αυγούστου: 69 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 13 στην Π.Ε. Φλώρινας, 7 στην Π.Ε. Γρεβενών, 7 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3442 συνολικά στην χώρα

18 Αυγούστου 2021
17:34

 

Tετάρτη 18 Αυγούστου: 69 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 13 στην Π.Ε. Φλώρινας, 7 στην Π.Ε. Γρεβενών, 7 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3442 συνολικά στην χώρα.

 

55 σχόλια

  • ας το παρουμε αναποδα αγαπητοι μου μπας και καταλαβετε…λοιπον εαν με καποιο μαγικο τροπο καταφερναμε να εχουμε εμβολιαστει ολοι σε ποσοστο ανω του 90% για παραδειγμα σε ολοκληρο τον πλανητη..αυτη τη στιγμη δεν θα μιλουσαμε για κρουσματα και ουτε καν μασκες δεν θα φορουσαμε κτλ κτλ. και θα ειχαμε αφησει τον εφιαλτη πισω μας!!! Αναλογιστειτε λοιπον οτι οσο δεν πλησιαζουμε αυτο το ποσοστο και σε αυτη την εκταση..θα συνεχισουμε να ζουμε οπως και τωρα με περιορισμους δηλαδη κτλ κτλ.!!!! Τσακιστειτε επομενως και πηγαινετε να εμβολιαστειτε μπας και σε καποιο ευλογο χρονικο διαστημα τελειωσει πια αυτο το μαρτυριο και αφηστε στην ακρη τα προσωπικα σας βιτσια..που να παρει ο διαολος!!!

    • Ναι ενταξει και δυο αυγα τουρκιας..
      ειδαμε και το Ισραηλ που εμβολιαστηκε πληρως εδω και μηνες ειναι στο 100% οι εμβολιασμοι και επεστρεψαν παλι στις μασκες και τα μετρα.
      Ξυπνηστε επιτελους δεν ειστε ατρωτοι εσεις οι βελονακηδες και το κολλατε και το μεταδιδετε επομενως δεν αλλαζει κατι.
      Θες να το κανεις? Καντο δικαιωμα σου ειναι στην τελικη
      δεν σου λεει κανεις τιποτα ειναι αποφαση που θα την παρεις εσυ προσωπικα , αλλα μην γραφεις κι ομως ανακριβειες τωρα ετσι? Αν νομιζεις οτι θα τελειωνε ετσι απλα ολο αυτο που ζουμε με ενα εμβολιο μονο τοτε καλα κρασα , πρεπει να αρχισεις να ενημερωνεσαι καλυτερα με το τι συμβαινει στον κοσμο και γυρω σου.

      • εσυ σιγουρα θα ξερεις καλυτερα απ ολους τι συμβαινει στον κοσμο αφου διαβαζεις επιστημονικες μελετες και απαντας ετσι για Ισραηλ και ανακριβειες κτλ κτλ…!!! λιγο εαν διαβαζες σωστα δεν θ απαντουσες ετσι ομως μαλλον δεν σε νοιαζει και τελικα απ οτι φαινεται ειστε ολοι εσεις οι αρνητες… “χαμενη υποθεση”…αρρωστηστε ολοι σας λοιπον και ο θεος βοηθος! κριμα ειναι ομως να αντιμετωπιζετε ετσι το μεγαλυτερο ισως θεμα υγειας που περναει η ανθρωποτητα μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα τα τελευταια 30 ετη τουλαχιστον…!!! κριμα πραγματικα!!

      • Μη λες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι χωρίς να έχεις ιδέα! Δεν υπάρχει πλήρης εμβολιασμός στο Ισραήλ. Περίπου το 60% του πληθυσμού στο Ισραήλ έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου της Pfizer! Παρά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων μόνο 0,5% νόσησε βαριά! Φαντάσου να εμβολιαζόταν το 90%!!!!
        https://www.tovima.gr/2021/07/07/world/israil-para-ti-nea-ekriksi-krousmaton-mono-05-nosise-varia/

      • Η κυκλοφορία του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα σε περιοχές όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά προκαλεί μετάδοση της Covid-19 σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

        “Σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο όπου η παραλλαγή Δέλτα καταγράφει αύξηση κρουσμάτων — ακόμη και σε χώρες οι οποίες, σε εθνικό επίπεδο, έχουν υψηλά επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης — ο ιός, το ίδιο το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα, κυκλοφορεί πραγματικά σε περιοχές που έχουν χαμηλό επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης και στο πλαίσιο μιας πολύ περιορισμένης και ασυνεπούς χρήσης των μέτρων δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας”, δήλωσε η επιδημιολόγος του ΠΟΥ Μαρία Βαν Κέρκοβ, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ενημέρωσης του Τύπου.

        Τα εμβόλια προλαμβάνουν σαφώς αυξήσεις κρουσμάτων σοβαρής νόσησης και θανάτου από την παραλλαγή Δέλτα, δήλωσε η επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ Σούμια Σουαμινάθαν.

      • Σταματά επιτέλους με τα fake news .Στο Ισραήλ εχει εμβολιαστεί τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου πλήρως το 65% του γενικού πληθυσμού . Δεν είναι Γιώργο ατομικό δικαίωμα του καθενός να βάζει σε κίνδυνο συνανθρώπους του να χάσουν την ζωή τους γιατί αυτός δεν ακούει το σύνολο των επιστημόνων και στέκεται μόνο σε κάποιους αιρετικούς που έχουν άλλη άποψη και είναι εγκλωβισμένος στις ιδιοληψιες του .

      • Στο ισραηλ είναι 65%

        Οπότε εκατομμύρια είναι ανεμβολιαστοι

        Και επιτέλους αυτή η καραμέλα με το Ισραήλ που κυκλοφορεί ευρέως στους πανεπιστημονες του.. φεισμπουκ να σταματήσει

        αμασητο σανό κακής ποιότητας

        Γιατί δεν κοιτάτε χώρες με ποσοστό εμβολιασμού 80% και πάνω

        Μάλλον θα χαλάσει η θεωρία και μετά θα καταλάβετε πόσο θύματα είστε.

        Εμβόλιο κανεις για να το περάσεις χαλαρά αν και τυχόν κολλήσεις.

        Τώρα αν κάποιοι ακόμη και το 40% αποτελεσματικότητα στην μετάδοση σας φαίνεται λίγο σε σχέση με το 0

        αν και τύχει να σας βρει κάτι και σας δίνουν 30% πιθανότητες να ζήσετε μην πάτε.

        Τι 30 τι 0 το ίδιο είναι

    • Μόνο που η Κοζάνη είναι η πρώτη πόλη σε εμβολιασμούς!!! Όταν θες να μιλήσεις για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα ΟΦΕΙΛΕΙΣ να γνωρίζεις!!! Γεμίσαμε αμόρφωτους του είδους σου…

    • Και εμείς οι εμβολιασμενοι μπορεί να κολλήσουμε κ να νοσησουμε.το ποιο πιθανό είναι να το περάσουμε ποιο ελαφριά από κάποιους που δεν εμβολιαστικαν.φτανει πια με την τρομοκρατία έχετε γίνει κουραστικοί εκτός αν τα πήρες απ’ τον Κούλη.

  • Τα περισσότερα κρούσματα είναι μεταξύ εμβολιασμενων. Δεν είναι ανεμβολιαστοι. Και όλοι να εμβολιαστούν τα ίδια θα έχουμε. Ξυπνήστε επιτέλους και αλλάξτε καραμέλα… Όλοι κολλάνε το ίδιο και το εμβόλιο έχει συγκεκριμένο χρόνο ανοσιας. Θα κάνουμε 3 και 4 και 5 δόση επειδή έτσι σας βολεύει;και τα περισσότερα κρούσματα το πέρασαν χαλαρά και ας μην εμβολιαστηκαν οπότε πολύ φασαρία για το τίποτα… Αυτοί που φωνάζουν και φοβούνται ας το κάνουν. Όλοι προσέχουν και τηρούν τα μέτρα ειδικά οι ανεμβολιαστοι.. Προσέχουν τον εαυτό τους και άλλους…

    • Η κυκλοφορία του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα σε περιοχές όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά προκαλεί μετάδοση της Covid-19 σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

      “Σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο όπου η παραλλαγή Δέλτα καταγράφει αύξηση κρουσμάτων — ακόμη και σε χώρες οι οποίες, σε εθνικό επίπεδο, έχουν υψηλά επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης — ο ιός, το ίδιο το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα, κυκλοφορεί πραγματικά σε περιοχές που έχουν χαμηλό επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης και στο πλαίσιο μιας πολύ περιορισμένης και ασυνεπούς χρήσης των μέτρων δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας”, δήλωσε η επιδημιολόγος του ΠΟΥ Μαρία Βαν Κέρκοβ, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ενημέρωσης του Τύπου.

      Τα εμβόλια προλαμβάνουν σαφώς αυξήσεις κρουσμάτων σοβαρής νόσησης και θανάτου από την παραλλαγή Δέλτα, δήλωσε η επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ Σούμια Σουαμινάθαν.

    • Έχεις επίσημα στοιχεια ? Γιατί τα στοιχεια που δίνει η επίσημη πολιτεία αλλά λένε . Ξεκολλά και πήγαινε εσυ και οι όμοιοι σου να το κάνετε μπας και τελειώσουμε .Πολύ σας ξεγλεντισαμε !!!

  • Τωρα που θα κανεις την τριτη δοση θα ηρεμησουν τα νευρα σου!!
    Προσεχε μην τσακιστεις απο καμιά σκαλα στην τεταρτη δόση σου

  • Υπάρχουν ουκ ολίγα στοιχεία πως τα περισσότερα νούμερα κρουσμάτων αφορούν πλήρως εμβολιασμενους γιατί αυτά δεν τα βγάζουν στην επιφάνεια όπως κάνουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ;;; Όπως επίσης ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι συνανθρώπων μας που ήταν πλήρως εμβολιασμενοι και όχι μονάχα δύο όπως παπαγαλιζουν στα ΜΜΕ !!! Βγήκαν όλοι οι ειδικοί να τα μπαλωσουν λέγοντας πως οι δύο αυτές περιπτωσεις ήταν εξαίρεση στον κανόνα αλλά παραδέχονται πως τα περισσότερα κρούσματα αφορούν εμβολιασμενους που κολάν και μεταδίδουν ακριβώς όπως και οι μη εμβολιασμενοι κάτι δεν πάει καλά….!!!

  • Ο καθένας έχει το δικαίωμα του εμβολιασμού ή μη!!!!όλοι κολλάνε και όλοι μεταδίδουν!! Η διασπορά γίνεται από τους εμβολιασμενους γιατί αυτοί δεν φοράνε μάσκες!! Οι ανεμβολιαστοι φοράνε!!έλεος πια….κουράστηκα να ακούω εγώ είμαι εμβολιασμενος και δεν φοβάμαι!!!!φορέστε όλοι μάσκες!!!!

  • Σε ευχαριστούμε πολύ κύριε λοιμοξιολογε. Αυτό σε συμφέρει να λες αυτό λες. Δεν έχει καμία λογική αυτό που υποστηρίζεις, έχεις ανατρέψει την ιατρική σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • Όσο και νά προσπαθείτε οι ανεμβολιαστοι να ρίξετε τις ευθύνες στους εμβολιασμενους άλλο τόσο εκτιθεστε. Τουλάχιστον οι εμβοολιασμενοι έκαναν μια προσπάθεια οι υπόλοιποι μόνο λόγια

  • Ρε μην ασχολείστε με τους παράξενους…εμείς οι εμβολιασμένοι κ να κολλήσουμε στο πόδι θα το περάσουμε αυτοί στα τέτοια μας!!!

  • Ρε μην ασχολείστε μιλε τους παράξενους!!!οι εμβολιασμενοι κ να κολλήσουμε στο πόδι θα το περάσουμε,αυτοί πρόβλημα τους…

  • Καλά ρε δεν ντρέπεστε ολόκληροι άντρες παντελονάτοι και πατριώτες να φοβάστε το τσιμ;;; Μισό εκατοστό βελόνα είναι ρε λιοντάρια!!! Χαχχααχαχαχαχαχα Μας ζαλίσατε!

  • Πηγαίνετε αύριο πάνω στο νοσοκομείο και ρωτήστε πόσοι είναι εμβολιασμενοι από τους σημερινούς και αφήστε τις θεωρίες . Πέντε λεπτά υπόθεση είναι και ελάτε γράψτε αν έχετε τα κοτσια της απάντηση …κότες …

  • Δεν πειράζει. Και εμείς κολλήσαμε στην οικογένεια μου. Το περάσαμε όλη στο πόδι. Με ήπια έως ανύπαρκτα συμπτώματα… Δεν είμαστε εμβολιασμενοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω στα παιδιά έ εμβόλιο… Ελπίζω να έχετε δίκιο εσείς που το κάνατε για να πίνετε ελεύθερα τον καφέ σας τον χειμώνα και να ειμάστε εμείς οι ψεκασμενοιο μόνος λόγος που μας λένε να το κάνουμε είναι ότι δεν θα διασκεδάζουμε το χειμώνα… Δεν πειράζει ένας χειμώνας είναι θα περάσει… Θα περάσουμε αλλού καλά.

  • Τουλάχιστον οι εμβολιασμενοι όταν νοσησουν θα ξέρουν.πως χρησιμοποίησαν το μονο οπλο που υπήρχε .Είδατε ποτέ άνθρωπο στη ΜΕΘ??Ξέρετε πόσα φάρμακα και πόσες θεραπείες λαμβάνουν και αν πιάσουν??πόσοι κολλούν ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις και πόσοι νεφρική ανεπάρκεια και πόσες πληγές ανοίγουν???πόσοι άνθρωποι έκαναν εμβόλια για όλες τις ασθένειες που εξελίχθηκαν πριν από μας για μας???Ξαφνικά γίναμε όλοι επιστήμονες που ακόμα και το ντεπον αν διαβάσεις τις παρενέργειες θα τρομάξεις!Ενημερωθείτε και βοηθήστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.