28 στο Δήμο Κοζάνης, 14 στο Δήμο Εορδαίας, 21 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 4στο Δήμο Βελβεντού, τα χθεσινά (της Tετάρτης) 69 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

19 Αυγούστου 2021
12:39

 

28 στο Δήμο Κοζάνης, 14 στο Δήμο Εορδαίας, 21 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 4στο Δήμο Βελβεντού, τα χθεσινά (της Tετάρτης) 69 κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

 

4 σχόλια

    • Μακαρι να γινει φιλε Γιαννη γιατι αρκετα πληρωσε η Πτολεμαιδα τα σπασμενα της Σουρδιας. Θα ξεχασουμε μηπως φιλε μου τον περασμενο Οκτωβρη τι γινοταν?
      Ειχαμε 7 και 10 κρουσματα ως Εορδαια η Σουρδια ειχε καμια 40αρια και το πρωτο τοπικο λοκνταουν επεσε σε ολο τον νομο και την πληρωσαν περιοχες σαν την δικη μας και οι υπολοιπες τριγυρω που δεν εφταιγαν και ειχαν χαμηλο ιικο φορτιο.
      και τωρα παλι τα ιδια πριν λιγο καιρο τρεχανε στους γαμους 300+ ατομα… ουτε μασκες ουτε αποστασεις ουτε τιποτα… τα κρουσματα στο θεο φαγανε τα προστιμα τους μετα μπαιναν εδω μεσα τα σουρδακια γραφανε τις ουρδες τους..παλι τα καιλαρια και η εστιαση τους εφταιγαν.
      Μια ζωη ο σουρδος με την νοοτροπια Μητσοτακη ενα πραγμα… δεν φταιμε εμεις ποτε οι αλλοι φταινε
      Τον χειμωνα τον περασμενο τα ιδια..ολοι μεσα αυτοι μπρε μπρε στον πεζοδρομο με τις Πανδωρες λες και εμεις δεν θελαμε να βγουμε εξω Τσικνοπεμπτες και Καθαροδευτερες αυτοι ειναι το αγιο δισκοποτηρο πρεπει να κυκλοφορουν οι υπολοιποι ειμαστε β κατηγοριας πολιτες.

      • A ναι Γιώργο για κοίταξε λίγο αναλυτικά τα κρούσματα ανά δήμο στην Π.Ε Κοζάνης καί μετά τοποθετήσου περί Κοζάνης και Πτολεμαιδας .Να σου θυμίσω ότι ο Δήμος Κοζάνης είναι σχεδόν διπλάσιος από τον δήμο Εορδαιας λογικό είναι να έχει περισσότερα κρούσματα . Αν τα μετατρέψεις βέβαια σε ποσοστά βάση του πληθυσμού η Εορδαια έχει μεγαλύτερα νούμερα .Παρεπιπτόντως καμία Π.Ε δεν θα κλείσει για τους εμβολιασμένους πολίτες , για τους ανεμβολιαστους λίαν σύντομος θα έχουμε ανακοινώσεις .

  • Σε μια βδομάδα που θα αρχίσουν να βγαίνουν τα κρούσματα από τη συναυλία στο Βελβεντο να δείτε που θα φτάσουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.