Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr για μεγάλη λακκούβα στην οδό Ολ. Γεωργάκη στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

19 Αυγούστου 2021
15:43

Προς κάθε υπεύθυνο,
στην οδό Ολ. Γεωργάκη 14 εδώ και καιρό υπάρχει μια μεγάλη λακκουβα αλλά μετά τις τελευταίες βροχές έγινε μεγαλύτερη με  ποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τους πεζούς.
Παρακαλούνται οι δημοτικές υπηρεσίες να δράσουν γρήγορα πριν είναι αργά για κάποιον.

9 σχόλια

  • Εσύ Αγγελική μην μιλάς και πολύ. Αποφασίστε εκεί με τους καινούργιους φίλους σου τι θέλεις να κάνεις και μετά κοίτα να κάνεις κάτι. Άντε πολλά μας τα λες.

  • Και πού να δείτε τη λακκούβα/τρύπα στην οδό Βαμβακά, το μικρό στενό που πηγαίνει απ’ την Τράντα προς τη Μεγδάνη, βγαίνει αμέσως πιο κάτω απ’ το 1ο Δημοτικό/Κονταρή. Θέμα χρόνου και τύχης αν θα σπάσει κάποιος το πόδι!

  • 2461034000
    ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΌΤΗ

    Αντί να τα δημοσιεύετε στο ίντερνετ πάρτε ένα τηλέφωνο να ενημερώσετε τον δήμο όπως κάνει κάθε υπεύθυνος πολίτης που ενδιαφέρετε για την γειτονιά του.

    ΕαΝ οι υπηρεσίες αδιαφορήσουν τότε να διαμαρτυρηθείτε στα μέσα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.