kozan.gr: Πέμπτη 19 Αυγούστου: 66 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 15 στην Π.Ε. Φλώρινας, 7 στην Π.Ε. Γρεβενών, 13 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3273 συνολικά στην χώρα

19 Αυγούστου 2021
17:31

 

Πέμπτη 19 Αυγούστου: 66 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 15 στην Π.Ε. Φλώρινας, 7 στην Π.Ε. Γρεβενών, 13 στην Π.Ε. Καστοριάς – 3273 συνολικά στην χώρα.

 

43 σχόλια

  • Ο εμβολιασμός στην παρούσα φάση της πανδημίας είναι το μοναδικό όπλο της ανθρωπότητας απέναντι στον ιό. Μακάρι σε σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή αυτή να βρεθούν και να δοθούν σε χρήση και φάρμακα ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας τον εφιάλτη. Επομένως το να εμβολιαστεί κάποιος θεωρείται αυτονόητη υποχρέωση του ως προς όφελος της ατομικής του υγείας και κατά συνέπεια και της υγείας του συνόλου. Άρα λοιπόν η όλη συζήτηση για εμβολιασμό ή μη του κόσμου κανονικά δεν θα έπρεπε να υφίσταται.. προς όφελος όλων μας. Ανταυτου όμως γινόμαστε μάρτυρες μιας αβολης και επικίνδυνης ανούσιας συζήτησης εδώ και καιρό χωρίς θετικά αποτελέσματα κι αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί σε κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση. Εν κατακλείδι η μόνη λύση στο δίλημμα του εμβολιασμού ή οχι, είναι η άμεση διενέργεια του εμβολίου από όλο τον πληθυσμό.. και δεν χωράει συζήτηση σ αυτό.

    • Τα φάρμακα υπάρχουν όμως το σύστημα θέλει να πουλήσει εμβόλια γιατί είναι πιο επικερδή, τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση και για να μπορέσουν να “σπρώξουν” το εμπόρευμα…

      • Δηλαδή εσείς προτείνετε να νοσήσουμε όλοι , να μην υπάρχει εμβολιασμός , αλλά να θεραπευόμαστε στη συνέχεια με το φάρμακο « που μας κρίνουν». Άλλο γεγονός η πανδημία που σταματά με εμβολιασμό και άλλο η νόσηση που θεραπεύεται με φάρμακα , αν υπάρχουν.

      • Αυτά τα περιβόητα φάρμακα δεν είναι πειραματικά; έχουν δοκιμαστεί χρόνια και γνωρίζουμε παρενέργειες;είναι 100% αποτελέσματικα;….λέω εγώ τώρα να ρωτήσω εσάς τους γιατρούς του πληκτρολογίου που τα ξέρετε μήπως και μας πουλάνε μπούρδες και τα περιμένω τσάμπα

    • Αλλα δηλωνει πλεον το ειδωλο της νουΔΟΥΛΑΣ και διασημος τενιστας για το εμβόλιο που μας ελεγε στα τηλεπαραθυρα μεχρι πριν μερικους μηνες να τηρουμε τα μετρα. Θα μου πεις…οκ ειναι γιατρος? Προφανως και οχι και δεν μας αφορά και η αποψη του
      απλα το αναφέρω για να κανω και λίγο τον δικηγορο του διαβολου… γιατι ολα αυτα που εγραψες μας τα λενε και οι κυβερνωντες και οπως καταλαβες κι αν δεν το καταλαβες ακομη μαλλον πρεπει να το καταλαβεις απο δω και κατω… η κωλοτουμπα τους παει συννεφο…και λαθος προτυπα και ειδωλα βαζουν στον κοσμο να τους μιλαει για τα εμβολια και φαρμακα.

      Ανθρωπος που βγαινει και δηλωνει πλεον οτι το εμβολιο αφου δεν ειναι υποχρεωτικο δεν χρειαζεται να το κανω και αφου ειμαι νεος δεν νομιζω πως το χρειαζομαι και ιδιαιτερα ενω τα εχει παρει απ την κυβερνηση για να λεει το αναποδο βγαλε τα συμπερασματα σου τι γινεται.
      Η τρωμε ψεμα με την σεσουλα , η τα ειδωλα που αφηνουμε να μας ”τρομοκρατουν” εμμεσα και αμεσα πρεπει να τα σβησουμε πριν σβησουν αυτα εμας μαζι με τα αφεντικα τους!

        • Βρε ενταξει εγω μπορει να ειμαι τοξικος και ανοητος εσυ ποσο τζιμανι εισαι που καθεσαι και χειροκροτας τον Τσιτσιπα που σε δουλευει ψιλο γαζι και συναμα ολη η τσιρκοκυβερνηση της πλακας? Μαλλον δεν εχεις καμια σωτηρια! Αντε να συμβουλευτεις κανεναν αξιολογο ανθρωπο και επιστημονα πρωτα και μετα βγαζεις και τα συμπερασματα σου εδω μεσα…και οπως εχω ξαναπει η γνωμη σου για παρτη μου με ενδιαφερει τοσο , οσο και το χόκευ , αντε γεια!

        • Μα αυτο εγραψα αν διαβαζες καλυτερα το σχολιο μου… δεν ειναι γιατρος και δεν μας αφορα η αποψη του , οταν ομως βγαινει δημοσια και συμβουλευει να τρεξουμε να εμβολιαστουμε οταν ο ιδιος βγαινει μετα απο λιγο διαστημα και κανει τις ακριβως αναποδες δηλωσεις , τοτε μαλλον αλλος ειναι ο ψεκασμενος και οχι εγω φιλε μου. Μπορεις να καταλαβεις οτι με τους Τσιτσιπαδες δεν προκειται ποτε να πεισεις τον κοσμο να εμβολιαστει αλλα απο τους σοβαρους επιστημονες και ειδικοτερα τους λοιμοξιολογους? Αν ναι εισαι σε καλο δρομο , αν οχι καθηστε να ακουτε τον Τσιτσιπα που δηθεν περναει το μηνυμα του εμβολιασμου.

      • Εσύ μην ανησυχείς δεν υπάρχει εμβόλιο για την περίπτωση σου. Όσο για τις κωλοτουμπες που αναφέρεις λειτουργεί εδώ και εφτά χρόνια σχολή στην κουμουνδουρου. Διδάσκει ο δρ δρ Αλέξης.

        • Εγινε! Αμα θελησω σχολη προπαγανδας παντως θα απευθυνθω στο σημερινο Μαξιμου. Ο πρωτος διδαξας που θα ζηλευε ακομα και ο Γκεμπελς ετυχε και εγινε πρωθυπουργος στην Ψωροκωσταινα και μαντεψε? Κατι χρησιμοι ανοητοι του συστηματος σαν εσενα τον ψηφισαν κιολας!
          oh! Wait… τι εννοεις οτι εισαι δεξιος και φτωχος? Δυο φορες δηλαδη πιαστηκες κοτσο? Αχαχαχαχαχαχα

      • Ευτυχώς Που Σαν Εσένα Είναι Λίγοι Τα Βάζεις Συνέχεια Με Τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ευτυχώς Που Είναι Στη Κυβέρνηση Η Νέα Δημοκρατία Και Όχι Οι Κατσιαπλιαδες Του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ Τότε Θα Λέγαμε Βοήθησε Μας Παναγία Μου Σταματά Να Γίνεσαι Γραφικος

        • Αφενος δεν ζητησα την γνωμη σου για μενα , αφετερου ειναι δικαιωμα μου να λεω την γνωμη μου για το κομμα αυτο χρωματος μπλε που εχει καταστρεψει διαχρονικα την Ελλαδα. Οπως και σενα ειναι δικαιωμα σου να εχεις οποια γνωμη θες για τον Συριζα. Οι μονοι κατσαπλιαδες ειστε εσεις που οποτε παιρνετε το τιμονι της χωρας στα χερια δεινοπαθει ο λαος. Τα βλεπουμε τα χαιρια αλλωστε τα τελευταια 2 χρονια.

          Εγινα σαφης? Και ασε τα βοηθα παναγια και τις ουρδες που λετε ολοι εσεις οι αψεκαστοι νουδουληδες δεν εχεις ουτε την 6η αισθηση ουτε εισαι καφετζου και μελλοντολογος για να λες τι θα γινοταν αν ειχαμε συριζα σημερα ωραια?
          Εκτος αν εχεις και δεν το ξερουμε τοτε να προβλεψεις το μελλον αμα ειναι να ξερουμε τι μας περιμενει.
          Η εκτος αν σαρεσει να ζεις την ζωη σου υποθετικα με τα αμα και τα μηπως και το αν.

      • Γιώργο η αλήθεια είναι ότι έχεις και ένα κοινό με το τσιτσιπα είστε και οι δύο ψεκ. Αλλά αυτός είναι υπεραθλητης και εσύ ένας ντενεκες ξεγανωτος

        • Ναι ψεκ νουδουλη μου οτι πεις
          ακουσαμε αλλη μια ουρδα απο τις πολλες των νεοφιλελε α(χ)ριστων της φανφαρολογιας και σημερα.
          αντε τωρα πισω στο μπαλκονι σου να βαρεσεις παλαμακια τον ντενεκε με την ρακετα που σε δουλευει ψιλο γαζι

        • Σιγα εσυ διευθυντη αχαχαχαχα
          κουραστηκες απ το πολυ καθισιο ρε μετακλητο τρολ του γραφειου?
          Παρε καμια αδεια να ξεκουραστεις απ την ξεκουραση σαν τον πρωθυπουργο σου που δεν ξερει τι θα πει παντελονι και το μαγιο εχει γινει ενα με το πετσι του αχαχαχαχαχαχα

          • Έκατσε και απάντησε σε όλους, ρε παιδιά ο τύπος είναι αστείος χωρίς ζωή.

          • Γιωργάκη χρειάζεσαι βοήθεια !!!
            4ο χιλ Κοζάνης – Θεσσαλονίκης εκεί να πας , θα βρεις σίγουρα λύση στο πρόβλημα σου .

          • Ρε παιδιά να το βοηθήσουμε τον γιωργακη να του λέμε ΝΑΙ σε όλα, έχει ξεφύγει πλέον, του έγινε ψύχωση. Ο κύριος που σου λέει για το 4ο χιλιόμετρο να βοηθήσει θέλει. Κάνε μια αρχή!

        • Στην απόγνωση σου επάνω μπουμπουνα αναφέρεις όλο τον πλανήτη και χαίρεσαι σαν αρχιψεκας που είσαι. Εν τω μεταξύ ατρωτε βελονακια σε όλο τον κόσμο ισχύει το γεγονός ότι και ο εμβολιασμενος κολλάει και μεταδίδει.
          Το έγινε ατρωτε; Έπεσες από τα σύννεφα έπαθες κανά αμόκ μήπως; Νόμιζες ότι το έκανες και μετά από 14 μέρες βουρ έξω χωρίς αποστάσεις και μάσκες;
          Ξύπνα τώρα από την πλάνη σου και έλα ξανά στον πλανήτη Γη

      • Μεγάλη τρομάρα πήραμε! Ναι.. Πάντα υπάρχει βλακεία στον κόσμο δεν μας τρομάζει.. Παντός εσύ θα τρομάξεις σίγουρα όταν καταλάβεις ότι έμεινες μόνος σου.

      • Είσαι ειδική περίπτωση, όλοι σε κράζουν και εσύ το χαβά σου. Πρέπει να σου ταξανε πολλά από το σύριζα. Καλό είναι να κουγονται φωνές σαν τη δική σου γιατί μας υπενθυμίζει να μην κάνουμε ξανά την ίδια βλακεια και ψηφίσουμε τη συμμορία της κουμουνδουρου.

  • Καντε το εμβολιο!! Ειναι ασπιδα μην σας τυχει και μπειτε μεθ τα ειδα ολα και ειμαι και νεος χωρις υποκειμενα νοσηματα καντε το εμβολιο προφηλαχτειτε και αφηστε τους ανεγκεφαλους στην κοσμαρα τους

  • Γιώργο εσυ δεν πρέπει να το κανείς το εμβόλιο γιατί από την τόση τοξικότητα που κουβαλάς πάνω σου δεν θα δράσει .Ακόμα και τα εμβόλια λακίζουν όταν σε βλέπουν .Όπως επίσης και ο ιος

  • Τι θέλετε να εμβολιαζομαστε κάθε 6 μήνες; Αφού τα εμβόλια στους 3 μήνες πέφτει η ανοσία και τα λένε μόνοι τους…. Τι δεν καταλαβαίνετε; Δεν το κάνεις μια φορά και τέλος. Ακόμη και για την γρίπη μια φορά τον χρόνο εμβολιαζονται. Το φθινόπωρο… Αλλάξτε καραμέλα… Μετρούσαν ποτέ τα κρούσματα της γρίπης; Ξέρει κανείς πόσοι πέθαιναν κάθε χρόνο και πόσοι ήταν στις εντατικές;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.