kozan.gr: Aυτή είναι η αφίσα για τη μεγάλη κινητοποίηση – πορεία, γεωργοκτηνοτρόφωντης περιοχής, με δεκάδες τρακτέρ & αγροτικά οχήματα, που αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών – Η πορεία, που θα γίνει στις 25/8, θα έχει προορισμό το Δημαρχείο Κοζάνης, το κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης και το κτήριο της Περιφέρειας & Αποκεντρωμένης στη ΖΕΠ

20 Αυγούστου 2021
13:20

Aυτή είναι η αφίσα για τη μεγάλη κινητοποίηση – πορεία, γεωργοκτηνοτρόφωντης περιοχής, με δεκάδες τρακτέρ & αγροτικά οχήματα, που αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών – Η πορεία, που θα γίνει στις 25/8, θα έχει προορισμό το Δημαρχείο Κοζάνης, το κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης και το κτήριο της Περιφέρειας & Αποκεντρωμένης στη ΖΕΠ.

 

5 σχόλια

  • Ε βέβαια τώρα κάνουν κινητοποίηση. Πριν από ένα χρόνο μερικοί από αυτούς πίνανε τσιπούρα και κάνανε συζητήσεις για μετεγκαταστασεις. Αιντε τώρα σαν δεν ντρέπονται

  • Να σας δω εσας κυριοι τι θα ψηφισετε στις εκλογες που θα γινουν καποια στιγμη θα τα θυμηθειτε ολα αυτα η θα πατε παλι και θα το ξαναριξετε στον Γκεμπελισκο της Παρνηθας με τα πλαστα ποθεν εσχες?
    Για να δουμε.

  • Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να μπουν στα κεραμίδια και τις ταράτσες, δεν υπάρχει λόγος να μπουν στα βοσκοτόπια. Η περιβαλλοντική καταστροφή στα Σιδερά ας γίνει μάθημα για όλους.

  • ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ????? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΟΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.