Φωτιά σε σκουπιδότοπο στο Μικρόβαλτο Σερβίων

20 Αυγούστου 2021
23:56

Φωτιά σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο στο Μικρόβαλτο Σερβίων Κοζάνης, πλησίον  των κοιμητηρίων στο δρόμο προς το Ζιδάνι, σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου 2021, που δεν πήρε διαστάσεις και κατασβέστηκε άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο (κάμερα: Ν.Γ.Κ.):

IMG 6a4cf3337e9215f1cf8702a25de72597 V

IMG 7a4cf3337e9215f1cf8702a25de72597 V

mikrovalto.gr

4 σχόλια

  • Και έτσι εξαφανίζονται τα σκουπίδια και το ογκώδη αντικείμενα που κάποιοι ανόητοι τα αφήνουν εκεί νομίζοντας ότι είναι τσιφλίκι τους τα χωρια αντί να τα πάνε στο χώρο της διαδυμα

  • Μία απορία εντελώς άσχετη με τη φωτιά στον σκουπιδότοπο.Η επίσημη ονομασία του οικισμού είναι το Μικρόβαλτο ή ο Μικρόβαλτος;Κατά την ταπεινή μου γνώμη,αν ισχύει το πρώτο ,είναι εντελώς λάθος και η ονομασία ..βαλτώνει.Ο βάλτος και κατά συνέπεια Μικρόβαλτος λογικό,αλλά το βάλτο και Μικρόβαλτο με τίποτα δεν ταιριάζει!
    Αυτά τα ολίγα και ζητώ συγγνώμη …

    • Aυτοί που τα πετάνε δεν σε πειράζει?τι να κάνει ο δήμαρχος και η πρόεδρος? να βάλουν από έναν χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι μας?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.