kozan.gr: Hττήθηκε, στον “τελικό”, για την πρωτιά, το εφηβικό των Διόσκουρων Κοζάνης, για τα προκριματικά Βορρά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Βίντεο με όλο τον αγώνα)

23 Αυγούστου 2021
00:12
Κανένα σχόλιο

 

Ο «τελικός» της β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων (1ος όμιλος) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου με τους τους Διόσκουρους Κοζάνης να αντιμετωπίζουν τον Λεύκιππο στη Θεσσαλονίκη. Αήττητες οι δύο ομάδες, με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αναμετρήθηκαν με προφανή στόχο την πρωτιά και την πρόκριση στην τελική φάση. Ο Λεύκιππος ήταν ο νικητής με σκορ 62-50 πήρε την 1η θέση του ομίλου της Θεσσαλονίκης και την πρόκριση στο Final-6, που ξεκινά την Τετάρτη 25/8 στη συμπρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΧΑΝΘ! Τα δεκάλεπτα: 15-12, 31-21, 49-31, 62-50.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.