Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Γ. Βαβλιάρας: “Βιολογικές Αγορές στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας”

24 Αυγούστου 2021
10:02

Την περασμένη βδομάδα συναντηθήκαμε με Βιοκαλλιεργητές της Περιφέρειάς μας για τη δημιουργία υπαίθριων βιολογικών αγορών. Φιλοξενηθήκαμε στο αγρόκτημα του κ. Διαμαντόπουλο στην Εράτυρα.
Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής παραγωγής κ. Μπατιάνη Ευθύμιο και την κ. Τσακιρίδου Γεωργία από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε Κοζάνης για την ενημέρωση και τις πληροφορίες που μας παρείχαν.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Η Συνεργασία όλων και η οργάνωση των ίδιων των παραγωγών αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την επίτευξη του στόχου.

3 σχόλια

  • Κύριε Βαβλιάρα, εμείς οι δυτικομακεδόνες το ξέρουμε ότι η Δ. Μ. έχει ποιοτικά προϊόντα, όπως και τουριστικό ενδιαφέρον. Δυστυχώς όμως η Εταιρία Τουρισμού στραβά αρμενίζει, και δεν προβάλει τον τόπο με σύγχρονα δεδομένα. Με βίντεο χειρότερης ποιότητας και από κινητό 20ετίας (240p), περιμένετε να προσελκύσετε κόσμο;
    https://youtu.be/0td66KuhUBo

  • Αυτές οι διάσπαρτες πρωτοβουλίες σε τι θα βοηθήσουν την σωστή οργάνωση και προβολή των δυτικομακεδονικών προιόντων; Αντιγράψτες καλές πρακτικές της γείτονος περιφέρειας Ηπείρου..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.