21 στο Δήμο Κοζάνης, 14 στο Δήμο Εορδαίας, 4 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 5 στο Δήμο Βελβεντού, τα 46 κρούσματα κορωνοϊού (της Δευτέρας) στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

25 Αυγούστου 2021
00:26

21 στο Δήμο Κοζάνης, 14 στο Δήμο Εορδαίας, 4 στο Δήμο Βοΐου, 2 στο Δήμο Σερβίων & 5 στο Δήμο Βελβεντού, τα 46 κρούσματα κορωνοϊού (της Δευτέρας) στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

 

ΠΗΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

30 σχόλια

    • Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο δήμος Κοζάνης έχει πληθυσμό 71.388 κατοίκους και 21 κρούσματα (δηλ 29,41 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους) και ο δήμος Εορδαίας έχει πληθυσμό 45.592 κατοίκους και 14 κρούσματα (δηλ 30,70 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους). Πτολεμαΐδα και Κοζάνη πρέπει να μαζευτούμε όλοι.

    • Κοίτα τα κρούσματα σήμερα στα καϊλιαρια και στο χωριό σου και άσε την Κοζάνη, δεν είναι για τα μούτρα σου!

      • Σαφως και δεν ειναι για τα μουτρα μου
        δεν χαραμιζομαι εγω στο χωριουδακι σου που την εχει ακουσει New York ενω ησουν και θα εισαι παντα Σουρδισταν!
        Οσον αφορα για τα κρουσματα μικρε
        ριξε και εσυ μια ματια στους γενικους πινακες ολο το καλοκαιρι που ειχες την πρωτια οπως παντα και η Εορδαια ηταν πολυ πιο κατω και ασε τις μπαρουφες.
        Αντε που σου θιξαμε και το σουρισταν σου αντε βαλε καμια μασκα βρε φελλε και στους γαμους που κανετε κρατηστε και καμια αποσταση γιατι περσι εκλεισες μεσα περιοχες που δεν εφταιγαν μην τραβηξουμε παλι το ιδιο ζορι εξαιτιας σου σουρδακι.

        • Έγινες και Πτλεμαιδιωτης Γιωρίκα ? Σταματά να πουλάς υψηλό πνεύμα και φέρσου έξυπνα . Εμβολιάσου !!!! Θα αρρωστήσεις και θα έχεις θέμα .

          • Πτολεμαιδιωτης ειμαι απ την μερα που γεννηθηκα φιλαρακο , και δεν εχω προβλημα οπου κι αν παω να λεω τον τοπο καταγωγης μου
            οσο κι αν αυτη η πολη ειναι νεκρη εδω και χρονια. Αυτα ειναι για αλλους που οταν πανε σε αλλες πολεις το παιζουν πρωτευουσιανοι και δηλωνουν Κοζανιτες ενω ειναι απ τα κατσαβραχα.

            Απο κει και περα τωρα , γιατι με κουραζεις και με κανεις να λεω τα ιδια συνεχεια? Προς το παρον κινδυνευω περισσοτερο απ τα ”εξυπνα” μετρα της τσιρκοκυβερνησης η οποια εδω και 2 χρονια σχεδον με ισοπεδωσε οπως κι αλλους ανθρωπους παρα απο τον ιδιο τον ιο. Ωστοσο παντα τηρω τα μετρα που εσεις οι μη..ψεκασμενοι που εμβολιαστηκατε τα ξεχασατε θελλημενα με το προσχημα οτι κανατε το εμβολιακι σας και τα χαιρια τα βλεπουμε τα κρουσματα εχουν φτασει παλι στο θεο , βαλτε λοιπον μασκες και κρατηστε αποστασεις γιατι δεν ειστε ατρωτοι ετσι κυριοι εμβολιασμενοι μου? Και το κολλατε και το μεταδιδετε , σεβαστειτε και εσεις τους συμπολιτες σας.
            Οποιος σου ειπε την αναλατη ουρδα οτι επειδη εμβολιαστηκες τωρα εισαι ελευθερος και δεν πρεπει να τηρεις μετρα και αποστασεςι πες του να παει να τον κοιταξει γιατρος..κατα προτιμηση ψυχιατρος.

        • Είσαι μεγάλος μπούφος και σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, όσο για το μικρέ γέλασα πολύ.. ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ.

  • Όταν πρωτοβγήκε το εμβόλιο για την ευλογιά, το οποίο περιείχε το μικρόβιο της δαμαλίτιδας που προσβάλει τις αγελάδες, και έσωσε εκατομμύρια από θάνατο, είχαμε διαμαρτυρίες από μερίδα του κόσμου, ευτυχώς μικρή, ότι όποιος κάνει το εμβόλιο θα γίνει… αγελάδα! Φυσικά στην πορεία επικράτησε η λογική και νικήθηκε η ευλογιά. Σήμερα που η ιατρική επιστήμη κάνει άλματα, ρίναι αδιανόητο να υπάρχουν μυαλά με μεσαιωνικές αντιλήψεις που επιδίδονται στο κυνήγι μαγισσών!

    • Αν είχε κάνει άλματα θα είχε νικήσει τον καρκίνο ή έστω να είχε απαγορευθεί το τσιγαρο ή οτιδήποτε τον προκαλει. Αλλα βλέπεις η προπαγάνδα καλά κρατεί .

    • Ασχετε, τι σχέση έχει εκείνο το εμβόλιο με τα συγκεκριμένα “εμβόλια” των δέκα μηνών , τα αδοκίμαστα σε βάθος χρόνου, των οποίων οι διάφορες φάσεις ανάπτυξης έχουν ανεπίτρεπτα επικαλυφθεί, των οποίων οι κλινικές μελέτες φάσης 3 δεν έχουν ολοκληρωθεί;
      Μιλάμε για Covid και όχι για ευλογιά και ιλαρά.

      • Ε ναι αυτός που βρήκε το εμβόλιο για την ευλογία έκανε δοκιμές 10 χρόνια και μετά το έβγαλαν .Τι λες μωρέ ? Η επιστήμη εξελίσσετε γνωρίζεις ότι μέσα σε ενα μήνα από την στιγμή της εμφάνισης εκτυπώσαν τρισδιάστατα το γονιδιωμα του κωρονοιου ? Αυτό παλιότερα χρειαζόταν χρόνια για να γίνει .Όταν έχεις το γονιδίωμα οποιουδήποτε ιού ή ανθρώπου μπορείς πολύ πιο εύκολα να εργαστείς και να βρεις λύσεις .Είμαστε τυχεροί που βρέθηκε τοσο γρήγορα το εμβόλιο .

  • Δε θα πάμε ποτέ μπροστά όταν εν έτει 2021 κατηγορούμε ο ένας τον άλλον με βάση την καταγωγή. Έχει σημασία η 25λεπτη απόσταση που χωρίζει τις 2 πόλεις στο πόσο κινδυνεύουμε; Ο διχασμός πάντα μας κατέστρεφε τους έλληνες. Ας σοβαρευτούμε, ας προστατευτούμε και, προς Θεού, ας μη μεγαλώσουμε με αυτήν τη νοοτροπία τα παιδιά μας.

  • Ναι στο εμβόλιο…
    Όχι στο υποχρεωτικό…
    Όχι στο διχασμό…
    Ναι στην επιστήμη…
    Όχι στον υποχρεωτικό…
    Ναι στην κατανόηση…
    Σεβασμός στην διαφορετικότητα…
    Όχι στο υποχρεωτικό…?????

    • ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

    • Εσυ και οι όμοιοι σου διχάζετε ,αν πραγματικά λέτε ναι στην επιστήμη να πάτε να εμβολιαστείτε όπως λένε οι επιστήμονες ανά τον κόσμο.

  • Το μυαλό σου και μία λύρα.Ψεκασμενε !!!!!Φτάνει με τις αστείες δικαιολογίες. Πριν δέκα χρόνια ένας καρκίνοπαθης ήταν καταδικασμενος σε γρήγορο θάνατο.Τωρα πλέον μπορει να ζήσει αρκετά χρόνια η και να ιαθει πλήρως.

      • Άντε καλά ,την Δευτέρα θα περάσουν τα 6000000 οι εμβολιασμένοι κάτοικοι της Ελλάδος .Τα θεωρεις λιγα ?
        Ζορίζεσαι για το ψεκασμένος !!!! Πιστεύεις ότι είσαι έξυπνος , μορφωμένος . Η αλήθεια όμως είναι ότι είσαι ένας αρνητής της επιστήμης και λάτρης των θεωριών συνομωσίας .Επίσης αντί να βρίζεις να μάθεις να απαντάς στα σχόλια με επιχειρήματα . Μου θυμίζεις έναν άλλον επισκέπτη του Kozan Γιώργο τον λένε και είναι ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.