Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου  ΓΕ.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ  συγχαίρει θερμά τους μαθητές του Σχολείου για τις ξεχωριστές επιτυχίες που σημείωσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

28 Αυγούστου 2021
08:50

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου  ΓΕ.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ  συγχαίρει θερμά τους μαθητές του Σχολείου για τις ξεχωριστές επιτυχίες που σημείωσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας που διαμορφώθηκαν φέτος, ξεχωρίζοντας για τους υψηλούς στόχους που κατέκτησαν και το απαράμιλλο ήθος τους. Η επιτυχία τους μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Συγχαρητήρια και στους συνάδελφους εκπαιδευτικούς που με τον ζήλο τους και την αδιάκοπη εργατικότητα συνέβαλαν σ’ αυτές τις επιτυχίες των μαθητών.

Συγχαρητήρια επίσης και στους Γονείς των μαθητών, οι οποίοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, και υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες στη δικαίωση αυτής της δοκιμασίας.

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους μαθητές, οι οποίοι έδωσαν τη μάχη αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν.

Τους ευχόμαστε όλους ολόψυχα κάθε επιτυχία στην πορεία της ζωής τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                                              Ο Διευθυντής

                                                                                           Δρ. Απόστολος Καραφυλλίδης

Ένα σχόλιο

  • .. .. και εγώ συγχαίρω τους μαθητές όλης της Ελλάδας και τους εύχομαι καλές σπουδές και να διαβάζουν. Εγώ η μάνα και εκπαιδευτικός!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.