kozan.gr: Ο Β. Κωνσταντόπουλος με αφορμή σχόλιο της στήλης “Χύτρα ειδήσεων” του kozan.gr σε σχέση με τον επόμενο επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στις επόμενες δημοτικές εκλογές

8 Σεπτεμβρίου 2021
11:04

Δήλωση για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Με αφορμή δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δημιουργήθηκε από την συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και ΑΝΤΑΜΑ, σε ισότιμη βάση.

Οι διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλής της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα προσδιοριστούν από την ίδια την παράταξη και θα είναι δημοκρατικές, συλλογικές και αξιοκρατικές.

Είναι προφανές ότι τον πρώτο λόγο, όσον αφορά τόσο την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον επικεφαλής της παράταξης όσο και τον τρόπο εκλογής, θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Στα πλαίσια των παραπάνω, ονόματα που αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα αφορούν δημοσιογραφικές πληροφορίες και μόνον. Είναι πολύ πρόωρο να αναφερθούν ονόματα. Οι υποψήφιοι ως επικεφαλής της παράταξης θα προκύψουν μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες, που θα ακολουθήσει η ίδια η παράταξη.

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ενωμένη και δυνατή ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της και θα εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις για να αναλάβει την διοίκηση του δήμου.

Σε ό,τι με αφορά θα παραμείνω ενεργός ως την τελική μάχη, εγγυητής της συνέχειας, της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης.

 

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μετά τον Βασίλη …ποιος;

7 σχόλια

  • Βασίλη ξεκόλλα από το άρμα της εξουσίας…. Φτάνει…. Φτάνει… Φτάνει πια….τόπο στα νιάτα… Άσε τα δημοκρατικά και τις διαδικασίες… Εσύ πρώτος υπόγεια τα παρακάμπτεις…. Σε βαρέθηκε και το ίδιο το χωριό σου…. Φτάνει….

    • Μοναδικός στο έργο που άφησε, εργατικός ο ίδιος, και δίκαιος απέναντι σε ολους(πολίτες, εργαζόμενους, προμηθευτές), ο μόνος που δεν νοιάστηκε για την καρέκλα και για την προσωπική του προβολή.
      Εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

  • Δίκαιε, κατέβα κι εσύ υποψήφιος πάρε 12.500 ψήφους από όλο το νομό Κοζάνης και μετά τα ξαναλέμε. Απ’ έξω λέγε ότι θες λέγε

  • ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ….ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…ΑΣΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ.Ε
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΗΦΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ…ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΔΕΗ “ΤΑΙΖΕ”…ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?????
    ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ….
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ….
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    Ο ΟΠΑΔΟΣ ΣΟΥ

  • Ο Κωνσταντόπουλος είναι ο καλύτερος δημαρχος που πέρασε , μετά τον Τσιγκοϊδα . Αλλά πρέπει να καταλάβει ότι όλα έχουν ένα τέλος

  • Ολοι καταλαβαίνουν ότι το καινούριο είναι η Λαζαρίτσα Σπυρίδου. Επίσης ξέρουν ότι είναι ικανότατη. Επίσης ξέρουν οτι είναι η επόμενη Δήμαρχος. Επίσης μας κουράσατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.