Σύλλογος Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας: Εκλογές στις 9 Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

24 Σεπτεμβρίου 2021
12:19
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (Φιλίπππου Β’ 30, Κοζάνη), ώρες: 10:00 – 15:00.

Στην ίδια εκλογική διαδικασία, τα μέλη θα ψηφίσουν και για την ανάδειξη εκπροσώπων για τα Δ.Σ. της ΕΣΑμεΑ, της ΠΟΑμεΑ, καθώς και της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών. Σημειώνεται, ότι την ίδια ημέρα 10:00-11:00, θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους από 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, αποστέλλοντας την αίτησή τους στο email: [email protected] ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Φιλίππου Β’ 30, Κοζάνη, 50100.

Η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου στην εκλογική διαδικασία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6937197216.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.