ΚΠΕ Βελβεντού – Σιάτιστας: «Ένα Σχολείο πολύ πράσινο! Βιοκλιματικό σχολείο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»

8 Μαΐου 2017
15:57
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο του Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», το οποίο υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση   της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Βελβεντού – Σιάτιστας, θα υλοποιήσει πέντε περιβαλλοντικά προγράμματα με γενικό τίτλο «Ένα Σχολείο πολύ πράσινο! Βιοκλιματικό σχολείο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», για μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Κοζάνης, στο Πρότυπο Βιοκλιματικό Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Ζ.Ε.Π. Κοζάνης. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από 8 Μαΐου 2017 έως 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 08:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ. και θα συμμετέχουν οι σχολικές μονάδες όπως αναφέρονται στον κάτωθι πίνακα.

 

Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα με θέμα:

«Ένα Σχολείο πολύ πράσινο! Βιοκλιματικό σχολείο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8/5/2017

9ο Δ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ, 11/5/2017

7ο Δ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 17/5/2017

8ο Δ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 29/5/2017

11ο Δ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ, 1/6/2017

Δ.Σ. «Χ.ΜΟΥΚΑΣ»

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.