Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ , το κοινό του υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου Σερβίων είχε την τύχη να παρακολουθήσει μια εξαίρετη συναυλία από την Μπάντα των ΣυνΩΔΗπόρων.
Στις επιλογές αυτού του μουσικού ταξιδιού συνυπήρξαν , ο BOB DYLAN με τον Σαββόπουλο και τους Πυξ Λαξ, οι QUEEN με τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Δήμο Μούτση, η PATTI SMITH με τον Νικόλα Άσιμο και τον Παύλο Παυλίδη, οι DOORS με τον Νίκο Παπάζογλου και τους Βασίλη και Θανάση Παπακωνσταντίνου, οι DEEP PURPLE με τον Τζίμη Πανούση και τους Αδελφούς Κατσιμίχα, οι KANSAS και οι STYX με τον Ορφέα Περίδη και τις Τρύπες, ο Μίκης Θεοδωράκης με τον Άκη Πάνου και τον Μανώλη Ρασούλη.
Οι συντελεστές της συναυλίας ήταν οι εξής καταξιωμένοι μουσικοί :
Παναγιώτης Κουτσούρας: (ο σολίστ μπουζουκιού στις ορχήστρες του Ν.Παπάζογλου και Μ.Ρασούλη, με πλήθος συμμετοχών σε ηχογραφήσεις).
Ιωάννα Κουρκούδιαλου: (βιολί, τραγούδι).
Γιώργος Λίζος: (τραγούδι, ακ.κιθάρα, καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος, μόνιμος συνεργάτης του Μ.Ρασούλη για 15 χρόνια, με προσωπική δισκογραφία και ερμηνευτική και κιθαριστική παρουσία σε πολλούς δίσκους).
Αντώνης Κουμανδράκης: (κιθάρες, μαντολίνο, μόνιμος κιθαρίστας στην ορχήστρα του Μ.Ρασούλη για δέκα πέντε χρόνια, με πλήθος ηχογραφήσεων).
Γιώργος Κοκκινάκης: (πιάνο, σε ηχογραφήσεις του Ν.Παπάζογλου, Μ.Ρασούλη και πολλών άλλων δημιουργών, μόνιμος πιανίστας για 15 έτη στην ορχήστρα του Μ.Ρασούλη, μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση).
Οι τρεις τελευταίοι αποτελούν την σπουδαία μπάντα Συν Ωδή Πόροι.
Ολοκληρώθηκαν έτσι με τη συναυλία των ΣυνΩΔΗπόρων, οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού, που διοργάνωσε φέτος ο Δήμος Σερβίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.
(Βίντεο-Κείμενο) του ιστότοπου CΕΡΒΙΩΝ ΦΡΟUΡΟC