Ο συνδυασμός του Θ. Καρυπίδη ζητεί σύγκληση του Π.Σ. με μοναδικό θέμα συζήτησης: «Η ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε.»

27 Σεπτεμβρίου 2021
09:56

 

Αίτημα σύγκλησης Π.Σ. με μοναδικό θέμα: «Η ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε.»

Κυρία Πρόεδρε,

Αιτούμαστε την έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας, με μοναδικό θέμα: «Η ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε.».

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

Ανατροπή – Δημιουργία’

Καρυπίδης Θεόδωρος

17 σχόλια

  • Θα μας θυμίσει το 2018 που έστρωσε κόκκινο χαλί στην είσοδο της περιφέρειας για να υποδεχθεί μετά βαΐων και κλάδων τον Υπουργό Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν τότε που ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε το Μνημόνιο-Πωλητήριο της ΔΕΗ και κάποιοι “απειλούσαν” πως θα παραιτηθούν!

  • οι πιέσεις των θεσμών για το μονοπώλιο της ΔΕΗ υπευθυνες για την πωληση της . Αν θυμαμε καλα μνημονιο ψηφισατε κι εσεις θοδωρή. Γιατι σκουζετε τωρα?

  • Αφήστε την ήσυχη την ΔΕΗ γιατί όλοι υποκρίνεστε όλες η μνημονιακές κυβερνήσεις και οι δανειστές στόχο είχαν τα ποιο κερδοφόρα κομμάτια της περιουσίας των Ελλήνων
    Βλέπε αεροδρόμια Λιμάνια Τουριστικά φιλέτα
    Γή στο τέλος θα εκποιήσουν και εμάς
    Η χώρα μας δυστυχώς είναι ένα ξέφραγο Αμπέλι
    Μπάτε σκύλοι και αλέστε
    Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο
    Η κυβερνήσεις υπάλληλοι των μεγάλων συμφερόντων

  • Οταν ξεπουλουσε ο φιλος σου ο τσιπρας το 35% της δεη,οταν ψηφιζε ο συριζα τα καταστροφικα ΝΟΜΕ,οταν αφηνε την δεη με χρεος 1 δισεκατομυριο ευρω εκανες καποιο συμβουλιο? δεν νομιζω!!!!! Η δεη τα τελευταια 2 χρονια εχει γινει μια ισχυρη επιχειρηση που μπορει και δανειζεται,η μετοχη της εχει 3πλασια αξια τουλαχιστον απο την εποχη των φιλων σου των τσιριζαιων και εχει περασει στην κερδοφορια!!! Μην το ψαχνεται εκει στον συριζα,ειστε μια θλιβερη αναμνηση για τον λαο,και μετα τις εκλογες θα γινεται απο χιλια κοματια,αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για μυτιληνη!!!!

    • Αν βαφτίζεις ξεπούλημα το 35% του Τσίπρα, τότε πως πρέπει να χαρακτηρίσεις το δώρο που κάνει ο Μητσοτάκης στους ιδιώτες παραχωρώντας τους τον πλήρη έλεγχο;
      Είπαμε, παρωπιδες-παρωπιδες αλλά όχι κι έτσι.

  • Μα όσες φορές ρώτησα ΔΕΗτζή γιατί παίρνουν τόσο μεγάλους μισθούς μου απαντούσαν “ιδιωτική είναι η ΔΕΗ ό,τι θέλει κάνει”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.