Με κέντρα ευεξίας, πλήρως ανακαινισμένες εστίες, καινούργια όργανα γυμναστικής και με ψυχολόγους ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

30 Σεπτεμβρίου 2021
09:04

Με κέντρα ευεξίας, πλήρως ανακαινισμένες εστίες, καινούργια όργανα γυμναστικής, και με ψυχολόγους στις 5 πόλεις, όπου λειτουργούν τμήματα σχολών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ξεκινά με δια ζώσεις μαθήματα.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης η Αντιπρύτανης μέριμνας του Πανεπιστήμιου Άννας Σπύρτου πέρα από την ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών, στόχος του Πανεπιστήμιου είναι να υποστηριχτούν τα παιδιά σε όλες τις ανθρώπινες διαστάσεις, όπως είναι του σώμα τους, η υγειά τους , θα δίνονται συμβουλές για την διατροφή τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν αισιόδοξα την χρονιά τους.

Η Αντιπρύτανης ανέφερε ακόμη ότι μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των φοιτητών για την ολιστική μέριμνα και την ψυχολογική υποστήριξη, όπου τα ραντεβού ξεπερνούν τα 1.600 τους τελευταίους μήνες. Όσον αφορά στα μετρά προστασίας για τη μη εξάπλωση της πανδημίας, η κ. Σπύρτου τόνισε ότι θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες της πολιτείας, πραγματοποιώντας εντατικούς ελέγχους στις κεντρικές εισόδους του πανεπιστήμιου και στις πέντε πόλεις όπου λειτουργούν οι σχολές. Νεοπροσλαμβανόμενο προσωπικό θα έχει την όλη ευθύνη για να μην υπάρχουν ουρές και καθυστερήσεις, που θα ελέγχει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης και των rapid tests, ενώ έχουν καθοριστεί και τα σημεία των εμβολιαστικών κέντρων και στις 5 πόλεις της Δ. Μακεδονίας. Ο στόχος είναι να εμβολιαστούν περισσότεροι φοιτητές, με το ποσοστό των εμβολιασμένων να ξεπερνάει το 60% και στους εκπαιδευτές αγγίζει το 80%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα ακαδημαϊκή χρονιά για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 ξεκινούν στις 11 Οκτωβρίου 2021 (εκτός των Τμημάτων της πόλης της Κοζάνης που θα ξεκινήσουν στις 12-10-2021 λόγω τοπικής εορτής).

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ/

5 σχόλια

  • Οι εστίες ανακαινίστηκαν από το 2008 μέχρι το 2010 από το ΤΕΙ με προϋπολογιστική δαπάνη περίπου €1.000.000,00 ενώ ακολούθησε η κατασκευή κελύφους το 2015.

    Η μόνη ανακαίνιση που έκανε το “πανεπιστήμιο”, ήταν αυτή της αντικατάστασης πινακίδων και ταμπελών στα δωμάτια. Τα περί ευεξίας, ας μην τα σχολιάσω…

  • Κακεντρεχείς (μάλλον πρώην ΤΕΙτζήδες), που δεν ηθέλαν τη συγχώνευση με το Πανεπιστήμιο (μυρίζομαι οπαδούς του θιασώτη της θεωρίας διοίκησης μέσω χάους).
    Ίσως και τύποι που δεν τους αρέσει η αντιπρύτανης, η κ. Σπύρτου, η οποία είναι πολύ δυναμική, και κάνει την παρουσία της αισθητή.
    Παρεπιπτόντως, η κ. Σπύρτου δεν ανέφερε ότι η εστίες ανακαινίστηκαν τώρα, απλά είπε ότι οι εστίες είναι ανακαινισμένες.
    Αδυνατούν να αποδεχτούν ότι και αν γίνεται προς το καλό (μικρό ή μεγάλο) και δεν είναι αυτοί ή το στρατόπεδο τους στο επίκεντρο.
    Μιζέρια μόνο!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.