Κοζάνη: Χωρίς παιδικό σταθμό ο Κρόκος

5 Οκτωβρίου 2021
13:09

Έκλεισε ο παιδικός σταθμός Κρόκου και τα μόλις τέσσερα νήπια θα μεταφερθούν με έξοδα του Δήμου είτε στην Κοζάνη στην περιοχή Πανόραμα, είτε στην Καισαρειά. To θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και η απόφαση ήρθε λόγω του μειωμένου αριθμού παιδιών στον παιδικό σταθμό του χωριού.

Την απόφαση για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού δεν ψήφισαν η Πρόεδρος του Κρόκου, ο Νόντας Στολτίδης και ο Τάσος Σιδηράς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:

13 σχόλια

  • Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ, έκλεισε ο παιδικός σταθμός, στον οποίο γινόταν εξαιρετική δουλειά,… Τα εύσημα στην κυρία Πρόεδρο του χωριού.

  • Το γυμνάσιο που συστεγάζεται με το δημοτικό σχολείο έπρεπε να κλείσει πρώτα .Αλλά το κτίριο του γυμν.Α. Κώμης χρειαζόταν για άλλη χρήση.

  • Οι τρεις που δεν ψήφισαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να λειτουργήσει με δικά τους έξοδα.. Διαφορετικά ισχύει το τσάμπα μάγκες.,, όλο τσάμπα…

  • Υπάρχει πρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας του δήμου; Υπάρχει πρόεδρος σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας του δημου;
    Ποιοί είναι και τί κάνουν για το μεγαλύτερό δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Κοζάνης;

  • Δυστυχώς η μείωση του πληθυσμού είναι πολύ μεγάλη και ραγδαία! Αλλά από την άλλη πως με τόσο δυσβάσταχτο κόστος διαβίωσης να αναπαραχθούν τα νέα ζευγάρια; Το πρόβλημα της Ελλάδας γενικότερα είναι η συνεχής και αυξανόμενη υπογεννητικότητα και τώρα με την απολιγνιτοποιηση στην περιοχή μας θα ζήσουμε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο άμεσο μέλλον!! Επομένως από εδώ και πέρα μόνο για κλείσιμο δομών και υπηρεσιών θα ακούμε παρά για άνοιγμα..

  • Το παιδι μου ειναι του 2019.. Στην ηλικια του 2018-2019 ειναι τουλαχιστον 20 παιδακια… Αλλα ολοι κοιταμε το εσπα και να μας πηγαινοφερνουν τα παιδια μας τα λεωφοριακια. Εμας που μας πηγαιναν παντου με τα ποδια με χιονια και βροχες παθαμε τίποτα;
    Η προεδρος του χωριου θα μπορουσε να κανει κατι… Και στο κατω κατω και στο δημόσιο πληρωνουμε τροφεια. Ολα τα δημόσια κλεινουν και τα ιδιοτηκα αυξάνονται. Ειναι ντροπη σε ενα τοσο μεγαλο χωριο ολα να κλείνουν.

  • Εχω παιδι που θα πηγαινε στο παιδικο και εμεινε εκτος. Στην ηλικια αυτη ειναι τουλαχιστον 20 παιδακια… Αλλα ολοι κοιταμε το εσπα και να μας πηγαινοφερνουν τα παιδια μας τα λεωφοριακια. Εμας που μας πηγαιναν παντου με τα ποδια με χιονια και βροχες παθαμε τίποτα;
    Η προεδρος του χωριου θα μπορουσε να κανει κατι… Και στο κατω κατω και στο δημόσιο πληρωνουμε τροφεια. Ολα τα δημόσια κλεινουν και τα ιδιοτηκα αυξάνονται. Ειναι ντροπη σε ενα τοσο μεγαλο χωριο ολα να κλείνουν.

  • Τζουμερκιώτη είσαι ωραίος
    Χόρεψε κανένα Τσάμικο στο σύλλογο και άστα όλα στον αυτόματο
    Δεν είχε καν ενημερωθεί η πρόεδρος του Κρόκου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.