ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: “Να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη”

6 Οκτωβρίου 2021
10:35

Τη διαγραφή Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία σχολίασαν από το πρώτο σχεδόν λεπτό και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία είχαν ήδη θέσει στο στόχαστρο της κριτικής τους τον βουλευτή, μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας των παιδιών του νηπιαγωγείου.

«Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας. Η φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι παρευρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια» ανέφερε η Κουμουνδούρου.

«Συνεπώς, για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με της Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Και μετά ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του» τόνισε η αξιωματική αντιπολίτευση, καταλήγοντας πως «διαφορετικά, αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του».

14 σχόλια

  • Εσείς θα αποπέμψετε τα στελέχη σας που συμμετέχουν σε γιορτές μίσους και υπερασπίζονται μέλη της 17Ν;

    • Οταν διαγράψεις και εσύ τα φιλαράκια τα καλά που συμμετείχαν σε αλλες ”γιορτες” μισους και συμπορευοντουσαν με την ναζιστικη ΧΑ τοτε ελα να κουνησεις δαχτυλο στο Συριζα! Ρωτα τον Πλευρη τον Βοριδακο και τον Μπουμπουκο αυτοι ξερουν

        • Επι της ουσιας εχεις να πεις κατι? Η θα εξακολουθησεις να εισαι ο ιδιος ανοητος με επειχηρηματα δημοτικου το λιγοτερο να προσπαθεις να μου την πεις γιατι με κανεις να γελαω μονο μεχρι τωρα!
          Please try again!

          • Επί της ουσίας διάβασε το σχόλιο στις 22:56. Έχεις να πεις κάτι?
            Please σταματά να βρίζεις και να χρησιμοποιείς αυτές τις γελοίες εκφρασεις .

      • Εγώ λέω να ρωτήσουμε,τον Καμμένο,την Ραχήλ και τον Χαϊκάλη,με αυτούς συγκυβερνουσες 5 χρόνια….μετά σε σκούπισε ο Κυριάκος,όπως θα σε ξανασκουπισει ξανά…χαλαρά!

      • Να σου θυμίσω παλικάρι μου ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής διώχτηκαν ποινικά και προφυλακίστηκαν επι κυβερνήσεως ΝΔ και πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμάρα . Επισης Γιώργο μου να θυμίσω της δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Κοντωνή ότι οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα επι ΣΥΡΙΖΑ ευνοούσαν τα υπόδικα μέλη της Χρυσής Αυγής . Τέλος τα μέλη της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης δικάστηκαν και φυλακίστηκαν οριστικά επι κυβερνήσεως ΝΔ και πρωθυπουργίας Κυριακου Μητσοτάκη .

  • Γιατί ζητούν διαγραφή μόνο για τους πολιτικους των αντιπάλους τα κόμματα και όχι για τους δικούς των πολιτικούς;

  • Παρακαλώ αναρωτηθείτε πόσους βουλευτές ή στελέχη του διέγραψε ο κ.Τσίπρας στην διακυβέρνηση του. Ακόμη και στην αντιπολίτευση έχει στελέχη που η γλωσσίτσα τους είναι ακόμα χειρότερη. Γι αυτούς όμως? Δεν υπάρχει διαγραφή…

  • Και να παραιτηθει επισης ολη η τσιρκοκυβερνηση του Ρανταπλαν δεν ειν κακο καθολου ομως! Ισα ισα καλο θα κανει στην χωρα!
    Αντε σιγα σιγα μετα τις παραιτησεις Ρανταπλαν μου μη το καθυστερεις!

  • Το σωστό θα ήταν να μην γίνεται από κανέναν αυτές οι εκδηλώσεις μίσους. Ούτε από τους κομουνιστές ούτε από τους δεξιούς. Ας γίνεται μόνο μία εκδήλωση συμφιλίωσεις, ποτέ ξανά εμφύλιος πόλεμος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.