Ξεκινά η κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού Αιανής από την ΔΕΥΑΚ

6 Οκτωβρίου 2021
11:42
Κανένα σχόλιο

Υπογράφηκε σήμερα 6 Οκτωβρίου 2021 η σύμβαση ανάμεσα στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης, εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Κυτίδη, και την ανάδοχο εταιρεία «ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που προέκυψε μετά τον σχετικό διαγωνισμό, για την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού Αιανής.

Ο τίτλος του έργου είναι «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων και κεντρικός αποχετευτικός αγωγός Αιανής ∆ήμου Κοζάνης» και είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Υποδοµές Μεταφορών, Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη 2014 – 2020», της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με προϋπολογισμό μελέτης 1.550.580,02 €.

Το έργο αφορά την μελέτη – κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Αιανής, του Δήμου Κοζάνης, για την επεξεργασία των λυμάτων του οικισμού Αιανής (από το αποχετευτικό δίκτυο του οικισμού και από το αρχαιολογικό μουσείο Αιανής), δυναμικότητας πληθυσμού 2900 κατοίκων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.