Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας – Πρόεδρος η Ειρήνη Χρηστάκη

10 Οκτωβρίου 2021
13:00
Κανένα σχόλιο

 

 

Μετά τη Γενική Συνέλευση και την αποπεράτωση της διαδικασίας των Αρχαιρεσιών του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης  Δυτικής Μακεδονίας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9/10/2021 στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού (Φιλίππου Β30)  στη Κοζάνη και έπειτα από την εκλογική διαδικασία τα νεοεκλεγμένα μέλη συνήλθαν σε συνεδρίαση με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ..

Η σύνθεση του Δ.Σ.

Πρόεδρος: Χρηστάκη Ειρήνη

Αντιπρόεδρος : Βαρτανίδου Ιωάννα

Ταμίας : Γιώτας Ηλίας

Γενική Γραμματέας: Γάτσου Βαΐα

Οργανωτικός Γραμματέας : Στάμκος Νικόλαος 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6986526808 και 6937197216 ή να στείλετε email στο  [email protected] .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης κ. Σανίδη για τη παραχώρηση της αίθουσας με σκοπό τη διεκπεραίωση της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας.

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

       Η Πρόεδρος                                                      Η Γεν. Γραμματέας

Χρηστάκη Ειρήνη                                                     Γάτσου Βαΐα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.