Πτολεμαΐδα: Έργο για πλήκτρα πιάνου και τέσσερις κουκουβάγιες!

10 Μαΐου 2017
10:07
Κανένα σχόλιο

Μια πιανοσειρά σε φόντο άσπρο- μαύρο και τέσσερις μικρές κουκουβάγιες,συνθέτουν την εντοιχισμένη εικαστική παράσταση, στην περίφραξη του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, που εμπνεύστηκαν μαθητές και ο γνωστός ζωγράφος – καθηγητής Θεόδωρος Ζυρπιάδης, εναρμονισμένη στο πνεύμα του γκράφιτι. Αξιολογώντας ο κ. Ζυρπιάδης τους πολύχρωμους  τοίχους της πόλης, αποφαίνεται ότι πολλά από τα έργα των παιδιών είναι συμπαθητικά και σε άλλα ενοχλεί η αισθητική τους, ενώ, υπάρχει διαφορά στους δημιουργούς και στα έργα από περιοχή σε περιοχή, ως προς τα ερεθίσματα και την ποιότητά τους. Η ιδανική «συνταγή» για έναν καλλιτεχνικό τοίχο είναι το θέμα, η εικόνα και ο Λόγος που θα χρησιμοποιήσει κάποιος, και εκφράζει  το πολιτιστικό  επίπεδο και  την ποιότητα του

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.