Πτολεμαΐδα: Πανελλαδική έρευνα από τους φοιτητές του τμήματος ΤΕΙ Μαιευτικής

10 Μαΐου 2017
10:14
Κανένα σχόλιο

Πανελλαδική έρευνα για τον μητρικό θηλασμό, προετοιμάζει ο Σύλλογος φοιτητριών – φοιτητών του τμήματος ΤΕΙ Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Πτολεμαΐδα, και ήδη συντάσσεται το σχετικό ερωτηματολόγιο, ενώ, τα συμπεράσματα θα πρέπει να αναμένονται στα τέλη της τρέχουσας χρονιάς. Με το πέρας της θερινής εξεταστικής
περιόδου, οι σπουδαστές της Σχολής, που προέρχονται από όλα σχεδόν τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, θα παραλάβουν τα ερωτηματολόγια,διενεργώντας, κατά τους μήνες των καλοκαιρινών διακοπών, την έρευνα στους τόπους διαμονής τους, ώστε, το δείγμα να είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό για την Ελλάδα. Με την επιστροφή τους, το Σεπτέμβριο,και την παράδοση του υλικού, θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη σε ανάλογες διαδικασίες επεξεργασία, με την πολύτιμη βοήθεια καθηγητών της Σχολής που ασχολούνται με τα μαθηματικά και τη στατιστική.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.