kozan.gr: Εκτεθειμένη η διοίκηση της ΔΕΥΑ Κοζάνης

19 Οκτωβρίου 2021
12:53

 

Φαίνεται πως από αργά το μεσημέρι και προς το απόγευμα θα υπάρχει και πάλι θερμικό φορτίο στην Κοζάνη με τους πολίτες, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν δείξει κατανόηση στα προβλήματα που προκύπτουν, να αρχίζουν σιγά – σιγά να χάνουν την υπομονή τους και να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις & εκτιμήσεις που εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της Επιχείρησης Κ. Κυτίδη για τους χρόνους αποκατάστασης. Άλλωστε και για την επίσημη έναρξη της πλήρους λειτουργίας της τηλεθέρμανσης υπήρξε μουρμούρα από πλευράς μερίδας των εργαζομένων της επιχείρησης και πως η διοίκηση βιάστηκε για ανακοινώσεις ενώ θα έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένη, αφού  λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση είχε γίνει γνωστό, στους “κόλπους” της επιχείρησης, πως δεν θα ήταν όλα έτοιμα για πλήρη λειτουργία.

kozan.gr

53 σχόλια

  • Δυστυχώς έχουμε να μας διοικούν αυτοί που μας αξίζουν ( εφόσον τους ψηφήσαμε εμείς )
    Τι να κάνει ???? το παλικάρι και τι να πει ο ίδιος και ο δήμαρχος μας ???????????.
    Ας προσέχαμε !!!!!!!

    Υ.Γ και δεν έχει κλείσει ακόμα και ΔΕΗ
    θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές

  • Εάν ήταν ιδιωτική θα έπεφταν κεφάλια.
    Τώρα παίζει να μεγαλώσουν τους ήδη μεγάλους μισθούς τους…

    Νομοτελειακά όμως – είναι θέμα χρόνου – θα επανέλθουν στην λογική και τότε θα διαπιστώσουν και οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ με τι μισθούς ζούνε οι υπόλοιποι που τους πληρώνουν.

    Υ.Σ.
    Πήγα σήμερα στα γραφεία, να κάνω ένα συμβόλαιο και όλοι σε αντιμετωπίζουν λες σου κάνουν χάρη.
    Λίγο να το πάρετε αλλιώς γιατί νεύρα έχουμε όλοι;

  • Ας βγάλουν ανακοίνωση και οι εργαζόμενοι αν δεν τους καλύπτει αυτή της Διοίκησης. Μια φορά χρειάστηκε να “υπερβάλλουν” τον εαυτό τους. Το θέμα είναι ότι η πόλη είναι χωρίς θέρμανση για δεύτερη ημέρα. Μπορείτε να σκεφτείτε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν διάφορες “ευπαθείς” ομάδες πληθυσμού με χαμηλά ή και χωρίς εισοδήματα?

  • Βρίσκουν και κάνουν οι γνωστοί των γνωστών πάντα εκεί μέσα Μήπως υπάρχει κανείς με υπευθυνότητα και σοβαρότητα;Πάντα ανευθυνότητα η ίδια ιστορία Η σιγουριά της καρέκλας και δε βαριέσαι Συντηρήσεις έγιναν καθόλου φέτος; Θα πληρώσουμε τηλεθέρμανση η πετρέλαιο τελικά;και είμαστε στην αρχή ακόμη…

  • Αν νομιζετε κυριοι οτι το θεμα της τηλεθερμανσης εχει να κανει με τον Κυτιδη και με τον καθε Κυτιδη που ειναι στη διοικηση, ειστε πολυ γελασμενοι.

    Το δικτυο ειναι 30 ετων + και πλεον δεν αντεχει. Εχει επεκταθει περαν των δυνατοτητων του χιλιομετρικα και τωρα που η ΔΕΗ αποχαιρετα/αποχαιρετησε, δε μπορει να ανταπεξελθει.

    Οι βλαβες παντα υπηρχαν, ειδικα στην εναρξη του Χειμωνα, αλλα οσο περνουν τα χρονια θα ειναι ολο και πιο συχνες και εντονες.

    Αν νομιζετε, ξαναλεω, οτι τα προβληματα που υπαρχουν ειναι θεμα προεδρου και γενικα διοικησης, τοτε απλα δεν εχετε ιδεα.

    Μακαρι να παραιτηθει ο Κυτιδης, τζαμπα μπλεχτηκε με την τηλεθερμανση στο χειροτερο της σταδιο και τα ακουει και απο πανω ο ανθρωπος, λες και φταιει αυτος.

    • Μα δεν μιλησε κανενας για τις βλαβες για τις δηλωσαρες του Κυτιδη μιλαμε που μας λεει οτι θα ερθει η τηλεθερμανση και μας δουλευει. αν τον δουλευουν απο μεσα απο την επιχειρηση να βγει να το πει δημοσια εγω ομως ως καταναλωτης οταν τον ακουω να λεμε τη μια μπαρουφα μετά την αλλη και να μην εχω τηλεθερμανση με ποιος θα τα βαλω με αυτον που κανει δηλωσεις και καλυπτει τους αλλους ή με τον Μπομπ τον μαστορα που δεν τον ξερω. καταλαβες τωρα οτι αυτα που γραφεις δεν στεκουν

    • Διοίκηση σε κάθε επιχείρηση υπάρχει για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Το 30+ χρόνια δίκτυο δεν είναι δικαιολογία. Αυτή η διοίκηση και όλες οι προηγούμενες καθώς και οι δήμαρχοι όλοι τι έκαναν. Μήπως τώρα ανακάλυψαν ότι το δίκτυο είναι παλαιό και θα έχει προβλήματα?

    • Τι θα πεί το δίκτυο είναι 30 ετων. Να γίνει σταδιακή αλλαγή των τμημάτων. Αμεσα εξορθολογισμός των μισθών σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο και εξοικονόμηση χρημάτων για την αντικατάσταση του δυκτίου.Μην πεί κανένας για αύξηση τιμής χωρίς να δεί την μισθοδοσία η οποία εμεινε παχυλή χωρίς καμια περικοπή στα 10 χρόνια κρίσης

  • Δημοσιεύστε τις αμοιβές του προέδρου της και των στελεχών της δευακ. Η τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας ανακοινώσε επίσημα ότι δεν θα αυξήσει τα τιμολόγια δευακ τι λέει;;;;

  • Μια ερώτηση. Χθες Δευτέρα με κλειστή τηλεθέρμανση τα σχολεία δεν λειτούργησαν. Σήμερα Τρίτη με κλειστή τηλεθέρμανση τα σχολεία λειτούργησαν.
    Μπορεί κάποιος να εξηγήσει;

    • Να σας πω…Στην αρχή είπαμε να κλείσουν τα σχολεία αλλά βγήκαν αυτοί που έχουν κόμπλεξ με τους “τεμπέληδες” εκπαιδευτικούς γιατί δεν μπόρεσαν να γίνουν αυτοί και άρχισαν να φωνάζουν. Μετά είπαμε να τα ανοίξουμε αλλά βγήκαν οι μαμάδες που κυνηγάνε τα παιδιά με τη ζακέτα και άρχισαν να τσιρίζουν. Μετά είπαμε να τα κλείσουμε αλλά θυμηθήκαμε αυτή την εξυπνάδα με τη μία ώρα αργότερα και δε φώναξε κανείς. Πονηρός ο βλάχος…Στις 8 η ώρα είχε 6 βαθμούς και στίς 9 είχε 7 βαθμούς!
      Καύσωνα…

      Υ.Γ. Δεν είμαι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

  • Ο συγκεκριμένος και οι υπόλοιποι σύντροφοι έχουν νά ασχοληθούν με πολύ πιο σοβαρά θέματα, όπως την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, συγνώμη,ΚΙΝΑΛ και την επανεμφάνιση του υιού του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ,έτσι για να μήν ξεχνιόμαστε άλλωστε….

  • Δηλαδή σήμερα στα σχολεία μέσα είχε 14 βαθμους με θερμόμετρο εκλεγμένο φανταστείτε εάν έρθει αργά σήμερα το βράδυ τι έχει να γίνει αυριο στα σχολεία που σήμερα ηταν και ανοιχτά παράθυρα. Επιτέλους να υπαρχουν λογικές σκέψεις ας κλείσουν τα σχολεία και για αυριο. Μέχρι να επανέλθει πλήρως η τηλεθέρμανση!!!! Έλεος

      • Οχι και να ξέρετε πως και μέσω webex δουλεύω δεν κάθομαι νομίζεται πως ειναι εύκολο να είσε σε μια οθόνη και να μιλάς μόνο σου γιατί θα παιδιά δεν συμμετέχουν!!! Απλά θα ειναι χειρότερα όταν θα είναι τα μισά άρρωστα και θα τρεχουμε όλοι μέσα στην τάξη για τεστ. Μάλλον εσυ κάθεσαι και δεν μπορεις να δεις αμα δυο πλευρές το θέμα!.

  • Θα παραιτηθει κανεις για αυτη την ξεφτιλα. Αλλα τι να παραιτηθει μιλαμε για μια δημοτικη αρχη που τα εχει γραψει ολα και κινουνται στον αυτοματο πιλοτο

  • Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι η διοίκηση έχει γνώση αυτών που συμβαίνουν ;
    Το πολύ να ενημερωθεί γρήγορα στην συνεδρίαση,γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για την λειτουργία της επιχειρησης
    Αν υπάρχουν καταναλωτές που πιστεύουν ότι γνωρίζει τρέφουν μεγάλες αυταπάτες
    Το ερώτημα επανέρχεται Πιστεύει κανείς ότι τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία γνώριζε η διοίκηση τα της λειτουργίας και όχι μόνο της ΤΘ

  • Στέλνουν ειδοποιητήρια για 400 ευρώ ομως να διακόψουν τις παροχές,δηλαδή και το νερό άσχετα αν χρωστάς στην τ/θ μονο.να ντρέπονται τίποτα αλλο δεν εχω να πω.γιαυτα τα καψώνια ευθύνεται κανείς; σαν δεν ντρέπεστε

  • Βρες όλοι οι τέλειοι ξεσπαθωσατε !! Φαντάζομαι όλοι σας στις δουλειές σας είστε φοβερά ευσυνηδητοι ! Δεν έχουμε τηλεθέρμανση λόγω βλάβης δύο μέρες και χαλασατε τον κόσμο !! Ρωτήστε αυτούς που μένουν στα χωριά που θέλουν 4000 για να βγάλουν το χειμώνα και νέος σκάνε στη ζέστη με 600 ευρώ και μιλάμε κιόλας !!

  • Η δευακ είναι από τις καλύτερες επιχειρήσεις στη χώρα .όσο για τον κυτιδη έχει τεράστια εμπειρία στη διοίκηση και εξήγησε τι συμβαίνει όμως όλα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως προγραμματίζονται εκτός από εσάς που τα κόβεται χοντρά και πολύ θαθελα να ξέρω τι ακριβώς κανεται !

    • Μάλλον πλάκα κάνεις.
      Εάν λειτουργούσε επαγγελματικά όπως λειτουργούν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι.
      Είμαι καταναλωτής – πελάτης και είμαι συνεπής στις πληρωμές μου και έχω απαιτήσεις από την “επιχείρηση” αλλά και δημότης Κοζάνης και απαιτώ σωστή λειτουργία και διαφάνεια εκεί σε αυτό το μαγαζί.

  • ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΩΡΑ 5.30 ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!!!!!

  • Αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχουν μονοπώλια σε πολλούς τομείς του δημόσιου βίου και πολύ χειρότερα όταν αυτά είναι κρατικά μονοπώλια.

  • Πολιτική ευθύνη σημαίνει παραίτηση. Επιτέλους να αναλάβει την πολιτική ευθύνη ο ίδιος ο Δήμαρχος και να προβεί σε αντικατάσταση-παραιτηση των υπευθύνων, αφού δεν μπορεί να παραιτηθεί ο ίδιος.
    ΥΓ1 Τα έσοδα από τους λογαριασμούς των δημοτών οι κρατούντες του δήμου Κοζάνης ισχυρίζονται ότι προορίζονται μεταξύ των άλλων για την συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης και τηλεθέρμανσης, όπως και για την επένδυση σε νέα έργα. Να μας πουν υπεύθυνα τι από τα δύο γίνεται; Σωστή δημοσιογραφική τοποθέτηση kozan.gr.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.