Aμύνταιο: Έφυγε από την ζωή ο ιερέας Γεώργιος Ιωαννίδης

2 Νοεμβρίου 2021
17:15
Κανένα σχόλιο

Πέρασε στην αιωνιότητα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο ο πολύ αγαπητός σε όλους μας πατήρ Γεώργιος Ιωαννίδης μέχρι πρότινος εφημέριος Φιλώτα και τους τελευταίους μήνες εφημέριος Ροδώνα. Ο μακαριστός χειροτονήθηκε το 1988 από τα χέρια του επίσης μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Διηκόνησε το ποίμνιο του σε πολλές ενορίες της Αρχιερατικής Επιτροπείας Αμυνταίου, και ειδικά την ενορία του Φιλώτα στην οποία παρέμεινε επί εικοσαετία. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στις 12 στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου Φιλώτα.
Ευχόμαστε όπως Κύριος ο Θεός τάξει την ψυχήν αυτού ένθα οι δίκαιοι αναπαύονται! Καλό παράδεισο !
Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.