Εκδήλωση της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Τετάρτη 10/11, στις 18:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

9 Νοεμβρίου 2021
13:31

Εκδήλωση της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ 10/11 Τετάρτη στις 18:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19

Κάλεσμα αγώνα για την προστασία της υγείας . Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα – γράμματα.

Θα γίνει κεντρική ομιλία από την Κουζιάκη Τίνα μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ : η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας , οι θέσεις του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις με θέμα : σαν να μην πέρασε μια ημέρα από την αρχή της πανδημίας .

Τζιφρή Γεωργία για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους υγείας . Μέα στην Μαιευτική – Γυναικολογική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Καλαντζής Δημήτρης για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους εκπαίδευσης . Εκπαιδευτικός .

Γκούμας Γιώργος για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς . Εργαζόμενος σε εργοτάξιο της περιοχής και μέλος του ΔΣ του εργατικού κέντρου Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.