Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου, για δεύτερη χρονιά υλοποίησαν τη δράση «Στολίζω τον τόπο μου»

19 Δεκεμβρίου 2016
09:56

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου, για δεύτερη χρονιά υλοποίησαν τη δράση «Στολίζω τον τόπο μου» στο πλαίσιο της ευρύτερης δράσης «Ο τόπος μου».Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, οι μαθητές όλων των Τάξεων μαζί με τους δασκάλους τους και την επιμέλεια της Διευθύντριας και της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, με ανακυκλώσιμα υλικά και μετά τον εκκλησιασμό τους, στόλισαν τα δέντρα της πλατείας του χωριού. Παρόλο που το κρύο ήταν έντονο, χάρηκαν τη δράση όλοι… και ιδιαίτερα οι μαθητές.Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, με κατασκευές μαθητών και εκπαιδευτικών,ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μια βδομάδα. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.