Συνάδελφοι το Σωματείο μας συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου με αιχμή το θέμα της υπερφορολόγησης των αναδρομικών και την υλοποίηση της Απόφασης του Συμβουλίου  Επικρατείας για τις αντισυνταγματικές οι περικοπές των δώρων και των επικουρικών.

  Συνάδελφοι τα ποσά που δόθηκαν από τα αναδρομικά φορολογούνται με συντελεστές από 22 έως 45% αφού προστίθενται στα εισοδήματα του 2015 και του 2016. Στις φορολογικές κρατήσεις προστίθενται και τα πόσα της αλληλεγγύης που ξεκινούν από τρία και φτάνουν στο 10%

   Το αίτημά μας για τη μη φορολόγηση εδράζεται στο γεγονός ότι τα αναδρομικά που δόθηκαν με βάση τις αποφάσεις των δικαστηρίων έπρεπε να δοθούν νομίμως με τόκο  με 6% ανά έτος αντί αυτού δόθηκαν με Απόφαση της Κυβέρνησης άτοκα με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να μας ζητάνε πίσω τα μισά από όσα λεφτά δόθηκαν.

   Το Σωματείο μας αφού εξάντλησε  κάθε μέσον ενημέρωσης και διαμαρτυρίας  προχωρά σε συγκέντρωση μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου σαν έσχατο μέσον πίεσης προς την κυβέρνηση για να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ