Περιληπτική ενημέρωση φιλανθρωπικής δράσης “Καλού Σαμαρείτη” κατά το φθινόπωρο

29 Νοεμβρίου 2021
10:58
Κανένα σχόλιο

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούνται οι δωρεές τους στο σύλλογό μας, καθώς λόγω της υγειονομικής κατάστασης που βιώνει η περιοχή μας δεν έγινε η καθιερωμένη ενημέρωση στη γιορτή του συλλόγου. Έτσι, λοιπόν, περιληπτικά η φιλανθρωπική δράση κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου αφορούσε σε:

  • Διανομή καθημερινών, πλήρων συσσιτίων σε 120 άτομα, με ψωμί, σαλάτα κι επιδόρπιο, 3 φορές τη βδομάδα κρέας (τις αρτύσιμες μέρες), τυρί φέτα, ψάρι, όσπρια, ζυμαρικά, λαχανικά κλπ.
  • Διανομή μηνιαίων δεμάτων με τρόφιμα σε 15 άτομα
  • Δύο παραδόσεις τροφίμων και καθαριστικών στο ειδικό σχολείο Πενταβρύσου και έπεται συνέχεια
  • Πληρωμή λογαριασμών και κάλυψη αναγκών απόρων σε πολύ ειδικές περιπτώσεις κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου της κάθε περίπτωσης από το ΔΣ
  • Αναλάβαμε να βρούμε κατάλυμα για ένα νεαρό άστεγο
  • Διανείμαμε διάφορα άλλα είδη αναγκαία για οικογένειες, όπως οικιακό εξοπλισμό κλπ
  • Επιδιορθώσαμε το κλιματιστικό στο μαγειρείο, τον εξαερισμό – απορροφητήρα και τοποθετήσαμε πόρτα με σίτα για να μην μπαίνουν έντομα στο μαγειρείο
  • Εξοπλίσαμε το μαγειρείο με απαραίτητες συσκευές, όπως πχ πολυκόπτες-multi
  • Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες των αυτοκινήτων του συλλόγου και έγιναν πλέον πλήρως λειτουργικά

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί και το κτίριο για να μπορούμε να στεγάζουμε κατευθείαν σε συγκεκριμένο χώρο τους αστέγους της περιοχής μας. Ήδη έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με το δήμο Εορδαίας για το θέμα αυτό και για τον τρόπο λειτουργίας της δομής με τη συνεργασία Καλού Σαμαρείτη και Δήμου Εορδαίας.

               Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που με την αγάπη σας όχι μόνο συντηρείτε το φιλανθρωπικό έργο αλλά το επεκτείνετε σε όλο και περισσότερους δικαιούχους, σε όλο και περισσότερους τομείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.