Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά προς τον Ορθοπαιδικό Αντώνη Παπαδόπουλο

5 Ιανουαρίου 2022
11:34
Κανένα σχόλιο

Θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για το βραβείο Golden Hip (Χρυσό Ισχίο), το οποίο ανακηρύσσει κάθε χρόνο το καλύτερο νοσοκομείο στη Σκωτία για ασθενείς με κάταγμα ισχίου, που σας αποδόθηκε ως Σύμβουλο Τραύματος και Ορθοπαιδικής και παράλληλα επικεφαλής του Ορθοπαιδικού Τμήματος στο Dr Gray’s Hospital του Elgin στη Σκωτία.

Αυτό το βραβείο ήρθε ως επιστέγασμα των επιστημονικών προσπαθειών που καταβάλλετε για τη συνεχή βελτίωση της παροχής ιατρικής φροντίδας προς τους ασθενείς του νοσοκομείου που εργάζεστε και όλοι εμείς οι συμπατριώτες σας αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για αυτό το γεγονός.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσετε να κάνετε υπερήφανη την Εορδαία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση.

O Δήμαρχος Εορδαίας 

Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.