Γ. Βασιλειάδης: “Aλλαγή του καιρού από αύριο Δευτέρα με βροχές και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και σταδιακά από το βράδυ και σε χαμηλότερα υψόμετρα της Δυτικής Μακεδονίας”

9 Ιανουαρίου 2022
18:08
Κανένα σχόλιο

Μεταβολή του καιρού αύριο Δευτέρα αλλά και κατά τη διάρκεια της Τρίτης στη Δυτική Μακεδονία, με βροχές στα χαμηλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα που σε ορισμένες περιοχές (ορεινές) κυρίως της Φλώρινας, του Αμυνταίου και της Εορδαίας, θα είναι πυκνές.
Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται από το βράδυ της Δευτέρας και στην πόλη της Φλώρινας.
Μέσα στη νύχτα προς το ξημέρωμα της Τρίτης θα πρέπει να το γυρίσει σε χιόνι και σε χαμηλά υψόμετρα του Αμυνταίου και οριακά της Εορδαίας με ενίσχυση των βοριάδων.
Η Τρίτη παραμένει ερωτηματικό για την ώρα ως προς τα εξής:
– Πια θα είναι η ένταση των φαινομένων?
– Η θερμοκρασία θα επιτρέψει την διατήρηση χιονοπτώσεων κάτω από τα 800μ υψόμετρο?
-Η Φλώρινα φαίνεται πως θα έχει χιονοπτώσεις τουλάχιστον κοντά στις παρυφές του Βαρνούντα και κατά την διάρκεια της Τρίτης με σημαντική χιονόστρωση ακόμα και πάνω από τα 600μ.
– Για την ώρα η Καστοριά και τα Γρεβενά φαίνεται πως είναι έξω από το παιχνίδι του χιονιού.
– Η Κοζάνη έχει πιθανότητα για λίγα φαινόμενα με μορφή χιονιού κατά τη διάρκεια της Τρίτης αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά “σκοτεινά” σημεία προγνωστικά σε ότι αφορά την Τρίτη για πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Γ. Βασιλειάδης – Προγνώστης καιρού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.