Συλλυπητήριο της Διοικήσεως του Γ.Ν Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» για το θάνατο της Θωμαής Γκιάτα

11 Ιανουαρίου 2022
12:34

  Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας Θωμαής Γκιάτα, η οποία ως δωρήτρια και δημιουργός του κληροδοτήματος « Άγιος Στυλιανός » στο Νοσοκομείο μας, προσφέρει εξαιρετικό έργο στην κοινωνία ενισχύοντας οικονομικά τους απόρους ασθενείς της περιοχή μας και όχι μόνο, που έχουν απόλυτη ανάγκη θεραπείας και νοσηλείας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Νοσοκομείου

11 σχόλια

  • Αιωνία η μνήμη της.
    Προσφέρει ή πρόσφερε μάλλον η γραμματέας πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα ή να προσηλωθεί στην εργασία της σωστά.

  • Το κληροδότημα « Άγιος Στυλιανός » συνεχίζει να προσφέρει μέχρι και σήμερα γιαυτό οχρόνοσ ειναι στόν ενεστώτα.

  • Η ΘΩΜΑΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ,ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΕΣΤΩΤΕΣ Κ.Τ.Λ.Η δ.ΘΩΜΑΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ.

  • Καλό παράδεισο. Μπράβο τέτοιοι άνθρωποι παράδειγμα . ( Πόσο κακοί άνθρωποι σε μια τέτοια ανακοίνωση να σχολιάσουν το συντακτικό, και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν συντακτικό !) Αιώνια η μνήμη της δεσποινίς Θωμαης.

  • Το ” προσφέρει” αναφέρεται στο “η οποία ως” ,ας είναι πιο προσεκτική η γραμματέας ,εκθέτει τη διοίκηση για τη θέση της. Πάντως καλή προσπάθεια να καλύψει το λάθος της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.