kozan.gr: Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης εξηγεί πως ακριβώς έγινε και με τι σκεπτικό η επίταξη των ιδιωτών γιατρών, απαντώντας, εμμέσως, στις αιχμές του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης: “Για 15 ημέρες παρουσίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται κι οι εφημερίες (οι οποίες μπορεί να είναι 4), συζητάμε σήμερα, με όλο αυτόν τον αγώνα των γιατρών στα νοσοκομεία, τη συνδρομή (των ιδιωτών) γι’ αυτό το χρονικό διάστημα…” (Ηχητικό)

15 Ιανουαρίου 2022
07:30

Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, εξήγησε πως ακριβώς έγινε και με τι σκεπτικό η επίταξη των ιδιωτών γιατρών, απαντώντας, εμμέσως, στις αιχμές του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Σήμερα η Δ. Μακεδονία παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό κάλυψης κλινών για περιστατικά νοσηλειών covid19 το οποίο αγγίζει το 82%, που σημαίνει πίεση στο σύστημα. Βάσει του σχεδιασμού που υπήρχε και των αιτημάτων των νοσοκομείων ζητήθηκε η συνδρομή ειδικοτήτων γιατρών (παθολόγων, γενικής ιατρικής, πνευμονολόγων). Για 15 ημέρες παρουσίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται κι οι εφημερίες (οι οποίες μπορεί να είναι 4), συζητάμε σήμερα, με όλο αυτόν τον αγώνα των γιατρών στα νοσοκομεία, τη συνδρομή (των ιδιωτών) γι’ αυτό το χρονικό διάστημα της πίεσης που αποτυπώνεται, για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη ημέρα. Όταν βρίσκεται κάποιος (από τους ιδιώτες) σε πρωινό ωράριο και δεν εφημερεύει μπορεί μετά την παρουσία του να είναι κανονικά στο ιατρείο του”.

10 σχόλια

  • Δεν ντρέπεστε καθόλου πια; Σήμερα η Δυτική Μακεδονία παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό κάλυψης επειδή παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό διάλυσης και εγκατάλειψης! Φέρτε πίσω εδώ και τώρα όλους όσους βάλατε σε αναστολή! Μας ξαναγυρίσατε σε εποχές Εθνικού Διχασμού και Εμφυλίου!

    • Παρά τα προβλήματα που διμιουργούντε στους γιατρούς (σε βάρος των ιατρείων τους, δηλαδή της δουλειάς τους) είναι ανάγκη να βάλουν πλάτη, και το κάνουν βέβαια.

    • Γιατρούς επίταξαν όχι νοσηλευτές , καθαρίστριες και διοικητικούς .Να μάθατε να σέβεστε τους νόμους του κράτους και αφήστε τα περί διχασμών . Ανόητοι !!!

  • Διοίκηση σημαίνει πρόβλεψη
    Η επίταξη δείχνει και αποδεικνύει ότι κάποιοι δεν άσκησαν διοίκηση γιατί ενώ ήξεραν δεν πρόβλεψαν

  • Σωστοτατος ο διοικητής. Το αναφέρω χωρίς ειρωνεία. Ας αφήσουμε επιτέλους στην άκρη την πολιτικοποίηση και κομματοποιηση των πάντων.Αυτος ο εθνικός ιός της γκρίνιας πρέπει να αφανιστεί.

  • Οι εστίες μόλυνσης από μη συνηδειτοποιημενους πολιτες σε χώρους εργασίας με πολυ κόσμο…πχ.ΔΕΗ..Η μη χρήση μασκας κλπ και των κανόνων υγιεινης δημιουργεί αυξηση των κρουσμάτων και κατά συνέπεια την νοσηλεία, την επιταξη, τους θανάτους. Εφαρμοστε τους νόμους!

  • Μηπως η επιταξη θα επρεπε να ειναι μονιμη κ να εχουν υποχρεωση, ο καθε ιδιωτης να προσφερει υπηρεσίες μια φορα το μήνα μιας και τελειώνοντας την ειδικοτητα κανείς γιατρος δεν θελει να δουλεψει σε ενα δημοσιο νοσοκομειο της επαρχιας γιατι ειναι λιγα τα χρηματα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.