kozan.gr: To Μετοχικό Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων διεκδικεί 2.008.930,00 ευρώ από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει η Περιφέρεια

16 Μαΐου 2017
21:23
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μετά από την Έκθεση Ελέγχου Κρατήσεων υπέρ του Μετοχικού Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, που  διενήργησε το Τμήμα Δ.Α. Ελεγκτών της Δ/νσης Ασφαλισμένων του Ταμείου, στις 21.12.2016, διαπιστώθηκε η ύπαρξη οφειλής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, που προέκυψε από τη μη διενέργεια κρατήσεων υπέρ του ΜΤΠΥ σε συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών της. Η οφειλή αυτή ανέρχεται στο ποσό των 1.373.077,47 ευρώ κατά κεφάλαιο και 635.852,53 ευρώ κατά τόκους κι αφορά την περίοδο 2004 – 2014. Κατά της συγκεκριμένης Έκθεσης Ελέγχου η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατέθεσε τις ενστάσεις –  παρατηρήσεις της, με την οποία αιτήθηκε τον πραγματικό και νομικό επανέλεγχο των επίμαχων δαπανών της, καθώς και την απαλλαγή της από τις διεκδικούμενες απαιτήσεις και κατ’ επέκταση το μη καταλογισμό των απαιτήσεων αυτών εις βάρος της. Η ένσταση απορρίφθηκε – στις 10/3/2017 –  και το ΜΤΠΥ κάλεσε την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να αποδώσει το συνολικό ποσό των 2.008.930,00 ευρώ.

Όπως αναφέρουν στο kozan.gr, “κύκλοι” της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας  αντιστοίχου είδους διεκδικήσεις έχει το ΜΤΠΥ σχεδόν από το σύνολο των Περιφερειών και όχι μόνο από τη δική μας Περιφέρεια.

kozan.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.