Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία μαθητών της Σχολής ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης

18 Μαΐου 2017
22:49
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 17/5/2017 με μεγάλη επιτυχία η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία για τη σχ. έτος 2016-17 των μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ σε συνεργασία με το Γενικό Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Η Διεύθυνση της ΕΠΑ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τη Γιατρό του Νοσοκομείου και τις Νοσηλεύτριες, οι οποίες συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της ανθρωπιστικής προσφοράς από την πλευρά των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών. Οι μαθητές μας έδειξαν για μία ακόμη φορά πόσο συνειδητοποιημένοι είναι, όταν καλούνται να προφέρουν για το συνάνθρωπό τους. Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, γιατί το αίμα σώζει ζωές και ειδικά, όταν προέρχεται από νέους ανθρώπους.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.