kozan.gr: Γνωριμία με τα μέλη του Λαχανόκηπου και της 1ης Ομάδας Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας Κοζάνης (Βίντεο)

28 Μαΐου 2017
13:37
Κανένα σχόλιο

Η παρουσίαση των δράσεων που αφορά τον «Περιαστικό Λαχανόκηπο Κοζάνης», από την 1η Ομάδα Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου μέσω συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ. Για τον λαχανόκηπο και γενικά τις δράσεις της ΚΥΓΕΩ, μίλησαν οι: Ευθύμης Καραστάθης συντονιστής του εργαστηρίου για την κοινωνική καλλιέργεια και οικονομία, Γ. Χαλβατζής καλλιεργητής, και Γιώργος Κοκκινίδης, καταναλωτής. Οι υπεύθυνοι του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης που συμμετέχουν στον λαχανόκηπο και για τις εναλλακτικές κοινωνικές προτάσεις παραγωγής και διακίνησης αγροτικών προϊόντων, σε συνεργασία με παραγωγούς και καταναλωτές της ΚΥΓΕΩ, ανταλλάσουν εδώ και αρκετό καιρό προτάσεις με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν με πολύ θετικό αποτέλεσμα όλη αυτή τη δράση. Τις επόμενες μέρες θα γίνει ξενάγηση στον Λαχανόκηπο που βρίσκεται στον δρόμο για Καρυδίτσα Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος



Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.