Ο Νίκος Κοτταρίδης και οι μαθητές του, ολοκληρώνουν σήμερα – ημέρα μνήμης της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης – τη συμμετοχή τους στις Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;», στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και ώρα 7 μ.μ.

Με αφορμή τη συμμετοχή μας στις Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;» που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης και ο Σύλλογος Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους Πρόεδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων καθώς και τη Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, τόσο για την ευγενική πρόσκληση συμμετοχής όσο και για την αγαστή συνεργασία καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των εκδηλώσεων.

Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για μένα, όταν οι μαθητές μου εκκολαπτόμενοι λυράρηδες, ως σύγχρονα ποντιόπουλα αποτελούν συνεχιστές της παράδοσής μας βάζοντας το ¨λιθαράκι¨ τους σε τόσο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις οι οποίες αποτελούν για μας κινητήριο δύναμη και διευρύνουν τους ορίζοντες μας.

Από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τάσο Παρχαρίδη για την εξαιρετική ερμηνεία.

Το Σάββατο 27-5-2017 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Παράρτημα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά (παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση).

Νίκος Κοτταρίδης