Ο Νίκος Κοτταρίδης και οι μαθητές του, ολοκληρώνουν σήμερα, τις εκδηλώσεις Μνήμης με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;», στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

29 Μαΐου 2017
14:11
Κανένα σχόλιο

Ο Νίκος Κοτταρίδης και οι μαθητές του, ολοκληρώνουν σήμερα – ημέρα μνήμης της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης – τη συμμετοχή τους στις Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;», στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και ώρα 7 μ.μ.

Με αφορμή τη συμμετοχή μας στις Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης με τίτλο «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;» που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης και ο Σύλλογος Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους Πρόεδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων καθώς και τη Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, τόσο για την ευγενική πρόσκληση συμμετοχής όσο και για την αγαστή συνεργασία καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των εκδηλώσεων.

Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για μένα, όταν οι μαθητές μου εκκολαπτόμενοι λυράρηδες, ως σύγχρονα ποντιόπουλα αποτελούν συνεχιστές της παράδοσής μας βάζοντας το ¨λιθαράκι¨ τους σε τόσο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις οι οποίες αποτελούν για μας κινητήριο δύναμη και διευρύνουν τους ορίζοντες μας.

Από καρδιάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τάσο Παρχαρίδη για την εξαιρετική ερμηνεία.

Το Σάββατο 27-5-2017 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο Παράρτημα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά (παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση).

Νίκος Κοτταρίδης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.